kuba67810 Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Za szybko kliknąłem i ..... poleciała niedokończona prezentacja A więc ST1022MHX cd. SAM_3436.JPGSAM_3437.JPGSAM_3446.JPGSAM_3445.JPG Piękny kijek najbardziej podoba mi sie te zejscie pianki wprost na blank bede musiaal podkrasc rekojesc do swojego nastepnego kijka zamiast rezonansu wstawię insert z korka. Pozdrawiam i trzymaj tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylanoga Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Zejście z pianki na blank jest zastrzeżone, a patyk docelowo zestawiony z GoldArc'iem. Fajny dynamiczny kijek z nano czyms tam z Sufixa 0,1mm rzuca 3g z małym gumiakiem i lata bardzo fajnie, te 14 gr to morze i rzuci ale nie miałem konieczności, co do mocy całkiem fajnie szczupaki ( bo niestety teraz się wieszają zamiast pasiaków) do 70cm ogarnia, jest już trochę zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawmen5 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Hallo Jacek, gdzie jesteś ? Co się z tobą dzieje, robisz coś, jakiś nowy projekt ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Ja nie wierzę, że Jacek robi te omotki ,a raczej je lakieruję bez mikroskopu Na ostatnich fotkach wygląda na chirurgiczną robotę. Wlepiam gały w ten lakier i nie bardzo wierzę ...Jak?!?!? Super robota Jaco - tylko pozazdrościć . Jestem pod olbrzymim wrażeniem ,ciągle się ucze ,a to lakier na raz a to na dwa a i tak nie zawsze taka wyjdzie pozdrawiam P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Koledzy, nie zapadłem w zimowy sen - cały czas działam. Składam w tym momencie trzy kije, ale .... pokazywałem już podobne projekty w Wędkach Voldemorta, więc nie chcę się powtarzać/powielać. Ja nie wierzę, że Jacek robi te omotki ,a raczej je lakieruję bez mikroskopu Na ostatnich fotkach wygląda na chirurgiczną robotę. Wlepiam gały w ten lakier i nie bardzo wierzę ...Jak?!?!? Niestety nie do końca tak jest, to są "najlepsze ujęcia" z kilku zdjęć, dobre światło i ... jakoś tak fajnie zdjęcie wyszło Ale cały czas się staram, choć czasami trafiają się wredne omotki, które trzeba poprawić by nie dać plamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Łeee tam - oprócz tego ,że robisz extra kije to jeszcze jak widze skromny z Ciebie chlop. A to rzadka zapomniana już cecha. Tak trzymać Jacku! Będę obserwował,podziwiał i trzymal kciuki. Najlepszego ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Niestety nie do końca tak jest, to są "najlepsze ujęcia" z kilku zdjęć, dobre światło i ... jakoś tak fajnie zdjęcie wyszło Ale cały czas się staram, choć czasami trafiają się wredne omotki, które trzeba poprawić by nie dać plamy.[/quot Jacek nie bądź taki skromny...kijki Twego wykonania to po prostu perfekcyjna robota...aż się papa na rybkach cieszy:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz88 Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Jacek zrobił dla mnie kijka kleniowego na blanku ST1142-2MHX. Wykonanie perfekcja, każy najmniejszy detal solidnie dopracowany. Polecam i dziękujuę za kijaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Ja za dwie godzinki będę oglądał moje cacuszko od Jacka, paczuszka już na mnie w domu czeka mam nadzieję że kopara mi opadnie to będzie moja pierwsza wędka z pracowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 A oto w kolejnym wcieleniu mój ulubiony rzeczny kij ST1142 MHX 290cm 5-14gram 4-8lb FastKleń, jaź, boleń na lekko to jego żywioł, z dużo większym przyłowem poradzi sobie bez problemu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Okoniowy S842-2 MHX złożony według ciekawego zamówienia przyszłego właściciela 213cm 2-9gram 4-8lb wykonane ascetycznie, ale bardzo wygodnie. DNPS16 skrócony maksymalnie by gwint przy założonym kołowrotku nie wystawał poza nakrętkę. Końcówka z mix'a korka brull i całe 86gram do walki z największymi okoniami 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawmen5 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Nic dodać, nic ująć, kolejny użytkownik będzie baaardzo zadowolony. Jacek co do twojej roboty, perfekt. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Oj żebyś wiedział że jestem zadowolony gdy wziąłem paczkę do ręki myślałem że dostałem pusty kartonik lecz gdy go otworzyłem to szczena opadła super wykonanie wedeczka bardzo lekka, szybka. W FC testowałem gotowa wędkę na tym blanku, ale tamta w porównaniu z tą to była kluska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 No to witaj w klubie zadowolonych użytkowników 842-2 Jackowego wykonania:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Koledzy już tak nie słodźcie, bo ..... wystawię każdemu z Was żądanie zapłaty za dodatkowe wrażenia estetyczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Popping ubrany w Tygryska - pogromca sandaczy , sezon tuż tuż najwyższy czas się uzbroić.czyli P844-2MHX złożony dla Kolegi z forum. Blank znany i ceniony 213cm i realnie 7-25g + gumiś. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 będzie trzeba też takie cacko sobie skręcić na sandacza... bardzo fajna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Przyszła kolej na kij ze stajni Xzoga Taka-G 66 3kg 198cm 8-25 gram Fast.Docelowo kij na lekko pod szczupaka - w pełnym komforcie obsługuje przynęty do ~ 20gram Komponenty zgromadzone: Uchwyt został przycięty z przodu oraz z tyłu / z przodu będzie króciutki ~ 2 foregrip, a z tyłu na tyle by można było założyć kołowrotek. Kolega zamówił rękojeść w Japan style i tak też kij wykonano Waga wędki 118gram, kołowrotek ~ 300gram wyważa wędkę w połowie foregripu 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Elegancka robota- jak zwykle ps. Jacku jaka to nic w tym ostatnim p844-2 ? Ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Elegancka robota- jak zwykle ps. Jacku jaka to nic w tym ostatnim p844-2 ? ŁadnaDzięki Nić to ProWrap 9820 i wstawki 9860 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Tym razem przedstawię cięższy kaliber L905-2MHX czyli 228cm w dwóch częściach 21-56g 12-25lb FastWędka docelowo ma służyć pod duże przynęty do ~ 100gram i ma poradzić sobie z rybkami które zasmakują w takich kąskach. Blank z serii Light Salwater w dwóch kawałkach uzbrojony w przelotki Fuji Alconite BKWAG i BKLAG + Top FST 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Od jakiej przelotki zacząłeś? Robiłem ten blank, ciekawa propozycja pod ciężkie łowy. Sporo mięska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Na start dałem BKWAG 25Kij mocarny, ale jeszcze ręki ciężarem nie urywa i można spokojnie łowić na spina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Tak właśnie mi się wydawało, że niższa. A nie lepsza była by niska 30-tka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Przelotki BKWAG są fajnie nachylone i przy kołowrotku Shimano wielkości 4000 rozmiar 25 pasował bdb. a taki kołowrotek będzie współpracował docelowo z tą wędką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi