madmatt Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 zalecenia i proporcje http://www.flexcoat.com/learning-center/using-flex-coat-finish/measuring-and-mixing-flex-coat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Chyba już jeden z ostatnich kijów przed przerwą na "letni sezon" S781-2 MHX(tym razem w dwóch kawałkach) 198cm do łowienia najlżejszymi przynętami wielgaśnych okoni. obsługiwane przynęty w zakresie 1-6g 2-6lb Fast waga całej wędki 69 gram 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolot Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Będziesz Pan zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Jacuś, ten gunsmoke robi robotę no nie [emoji41] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek115 Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Dzięki wielkie za kijek ! Wędeczka już przetestowana na kilku dobrych rybach i ten kto mówi ,że te kije nie maja mocy odpowiedniej do szczupaków metrowych to się myli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 fajny kijek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek115 Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 A fajny fajny... Pod paje z opadu ideał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Która to "Zośka"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek115 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Xzoga TAKA 3KG 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 (edytowane) fajny kijek już mnie ciągnie do kręcenia, czeka blank batsona ale czasu szkoda każda wolna chwila nad wodą jaki zakres wagowy obsługuje ten kijek? Edytowane 26 Lipca 2016 przez biker1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 fajny kijek już mnie ciągnie do kręcenia, czeka blank batsona ale czasu szkoda każda wolna chwila nad wodą jaki zakres wagowy obsługuje ten kijek?Po sezonie, styczeń-luty bedziesz miał sporo czasu na przytulanie i pieszczenie blanku. Późną jesienią, w paskudną pogodę możesz już zaczynać podchody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Po sezonie, styczeń-luty bedziesz miał sporo czasu na przytulanie i pieszczenie blanku.Późną jesienią, w paskudną pogodę możesz już zaczynać podchody. tak , szczególnie że u mnie w domu w upały dochodzi nawet do 35 stopni lakier by za szybko sechł :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 11 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 Dawno nic nie wstawiałem w moim wątku, to może ostatni wypust. MB842-2MHX 213cm 8-15lb Cięta wędka, pod koguty i jigi wymagające szybkiego poderwania Obsługuje idealnie przynęty od 7-8g + guma, do 25g + guma. Waga gotowej wędki 115g - można łowić cały dzień bez zmęczenia nadgarstka Tym razem z celownikiem by nie męczyć zbytnio oczu. Wędka robiona "pod siebie" jako sandaczówka dla uzupełnienia P843 na pokładzie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 (edytowane) Czystko, schludnie, bardzo ładnie Edytowane 11 Października 2016 przez GoLoManoLo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 15 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 A to jest uzupełnienie na łódkę do wędki z powyższego postu. P843-2 MHX 213cm 6-12lb. Wędka pod wszelkiego rodzaju gumy na główkach 7-22g + gumiś Przelotka szczytowa ozdobiona celownikiem, by łatwiej dostrzec "niezauważalne"Wędka robiona "pod siebie" jako sandaczówka dla uzupełnienia MB842-2MHX na pokładzie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercoss Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 przepraszam, ze tutaj ląduje mój post, ale w miejscu gdzie być powinien, nie maił powodzenia ;-). a rzecz idzie o naprawę kija. Czy ktoś z artystów tworzących takie cudeńka zajął by się taką głupota jak wklejenie nowej szczytówki do Fishmaker i 213 1-7g? Klasyczne rozwarstwienie wklejki pomiędzy 1 a 2 przelotką. Nie zależy mi na oryginale bo kij ma swoje lata, m.in. odpuściłem serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 przepraszam, ze tutaj ląduje mój post, ale w miejscu gdzie być powinien, nie maił powodzenia ;-). a rzecz idzie o naprawę kija. Czy ktoś z artystów tworzących takie cudeńka zajął by się taką głupota jak wklejenie nowej szczytówki do Fishmaker i 213 1-7g? Klasyczne rozwarstwienie wklejki pomiędzy 1 a 2 przelotką. Nie zależy mi na oryginale bo kij ma swoje lata, m.in. odpuściłem serwis. Spytaj w tym watku http://jerkbait.pl/topic/24604-naprawa-i-odnawianie-wędek/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercoss Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 dzięki, tak zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Dawno nic nie wstawiałem, to może .... wędka na blanku z FishingArt Vegter Boron model SS 8615-2N 260cm długości 5-25g i 5-15lb. przeznaczenie - mocniejsza pstrągówka. klasyczny dolnik z pełnego korka + przycięty z obu stron SKSS17 przelotki Alconite KR-H + Fuji Top SiC (tunel na 5KT, Top PMNST5,5) i ... wędka w całej okazałości 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Twoja czy dla kogos? Moja 20lb swietnie sprawdza sie nawet i na malych pstragach, tylko to ze to starsza wersja z inna zywica. Te nano sa sporo sztywniejsze, sam jestem ciekaw jak beda sie sprawdzac na lososiowatych Z drugiej strony, na krociaka nano dwa lata temu pare pstragow na Islandii wyciagnalem i dawal rade, ale to troche inne ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Niestety wędka jest dla prawdziwego "pstrągarza", ja tam za pstrągami niestety nie latam - nie moje klimaty, ale może kiedyś ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Jak zwykle klasa JAcku! Pozdrawiam P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Niestety wędka jest dla prawdziwego "pstrągarza", ja tam za pstrągami niestety nie latam - nie moje klimaty, ale może kiedyś ... Pomecz go zeby wrazenia opisal jak juz troche polowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Pod Zanderki i Okonie w jednym kawałku Kraag SKXF6611-1Nano z FishingArt 6'6" 6-11lb 2-13gram czyli 198cm i realnie spokojnie 20gram do podbijania. Uzbrojony w pełen komplet Fuji SiC KR-H od 16 do 4,5 Sporo przycięty IPS16 i Tygrysek Waga całości 79 gram przy kołowrotku ~ 250gram wędka wyważona pod rantem szpuli. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Witam Ile wagowo wyszedł wcześniejszy Vegter Boron 15 lbs / 260 cm ? czy te 11 lbs/13 g w Kraag-u jest tak mocno niedoszacowane , że 20 g ogarnia ? czy to jest norma w tych mono blankach , czy też kierunek w dwudzielnych SKXF -ach Maciej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi