slawmen5 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Świetna robota jak zwykle. Tygrysek z odcięciem z pianki bardzo mi się podoba !!! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Jacek , jakim lakierem lakierujesz ? Chodzi mi dokładnie o rodzaj ? Light ? Hight? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Witam Ile wagowo wyszedł wcześniejszy Vegter Boron 15 lbs / 260 cm ? czy te 11 lbs/13 g w Kraag-u jest tak mocno niedoszacowane , że 20 g ogarnia ? czy to jest norma w tych mono blankach , czy też kierunek w dwudzielnych SKXF -ach MaciejWaga wędki to 134gramy (113g + 21g) Ten model Kraaga jest według mnie niedoszacowany inne 2 częściowe które składałem były opisane OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Jacek , jakim lakierem lakierujesz ? Chodzi mi dokładnie o rodzaj ? Light ? Hight?Ja używam lakier Lamar HB - dokładnie ten https://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Lakier-do-omotek-Lamar-by-ThreadMaster-HighBuild-HB-Roddancer-2x10ml-w-strzykawkach-/608 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Możesz cyknąć foty ugięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Możesz cyknąć foty ugięciaNiestety wędka jest już spakowana i czeka na Kuriera (swoją drogą znowu nawalanka DPD - kurier miał być pomiędzy 13 a 16 i jeszcze nie dojechał :-( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Niestety wędka jest już spakowana i czeka na Kuriera (swoją drogą znowu nawalanka DPD - kurier miał być pomiędzy 13 a 16 i jeszcze nie dojechał :-( )Yhy,Wysyłaj UPS, u mnie z DPD to normalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 Tym razem kilka fotek wędki pod większe drapieżniki sandacz / szczupak - woblery, gumy i żelazo. MATAGI TR 86 Silky SeaBass-M 260cm 8-28g 260cm. Uzbrojony w KR-H Alconite + PMNST Fuji SiC na szczycie, korek Brunt na rękojeści. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2017 " MATAGI TR 86 Silky SeaBass-M" .... czerwony jest w modzie !!! ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik86 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Yhy,Wysyłaj UPS, u mnie z DPD to normalne... I DPD lubi łamać wędki wiem z doświadczenia Patryk też wie bo od niego jechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 I DPD lubi łamać wędki wiem z doświadczenia Patryk też wie bo od niego jechałaDlatego chyba warto się przeprosić z Pocztą Polską.A przy paczkach powyżej 150cm "zabawa" w ryzyk/fizyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik86 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Jak narazie UPS mnie nie zawiódł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) I DPD lubi łamać wędki wiem z doświadczenia Patryk też wie bo od niego jechała Jak w strecz zawijasz, to może i tak. Przesłałem za pośrednictwem DPD ok. 50 wędek zabezpieczonych w rurze PCV i nigdy nie miałem problemu. Zazwyczaj są to 2m tuby i z tego powodu też nie miałem problemu z przyjeciem. Ludzie dziwne rzeczy wypisują. EDIT: Dodam również, że otrzymałe tą drogą więcej niz 50 przesyłek blanków, ale poprzez różnych kurierów i też bezproblemowo. Edytowane 2 Lutego 2017 przez Cpt. Lego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Jak w strecz zawijasz, to może i tak. Przesłałem za pośrednictwem DPD ok. 50 wędek zabezpieczonych w rurze PCV i nigdy nie miałem problemu. Zazwyczaj są to 2m tuby i z tego powodu też nie miałem problemu z przyjeciem. Ludzie dziwne rzeczy wypisują. EDIT: Dodam również, że otrzymałe tą drogą więcej niz 50 przesyłek blanków, ale poprzez różnych kurierów i też bezproblemowo. Lubię DPD - mają konkurencyjne ceny dla indywidualnego klienta, ale ...- jeden kij przyszedł do mnie złamany- jedną wędkę którą złożyłem dostarczyli złamanąNa około 60 przesyłek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Jak w strecz zawijasz, to może i tak. Przesłałem za pośrednictwem DPD ok. 50 wędek zabezpieczonych w rurze PCV i nigdy nie miałem problemu. Zazwyczaj są to 2m tuby i z tego powodu też nie miałem problemu z przyjeciem. Ludzie dziwne rzeczy wypisują. EDIT: Dodam również, że otrzymałe tą drogą więcej niz 50 przesyłek blanków, ale poprzez różnych kurierów i też bezproblemowo.W moim przypadku nie chodzi o samą firmę a oddział DPD Stalowa Wola. Cuda się dzieją tam na sortowni ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Co do DPD to wysłałem w zeszłym roku 150 wędek, wszystko ok, wędki 215-230cm w jednym kawałku, wszystko w PCV i zero prolemów...ale nie będziemy tu o kurierach pier.... Fajne Matagi..i widze że naklejka sie ostała, ostatnio chwila nieuwagi...i wstała pod lakierem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Fajne Matagi..i widze że naklejka sie ostała, ostatnio chwila nieuwagi...i wstała pod lakierem. Naklejki lubią "wstawać" na cieniutkich blankach - ten ma średnicę na dolniku przyzwoitą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 no mnie wstała na Super Shore..... :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Zbliża się maj wielkimi krokami, więc trzeba się uzbroić pod bolenia, warunek dla przyszłej wędki - sporo mocy i dobre własności rzutowe. Tym razem padło na blank z Krakowa - z FishingArt Blaas SLF9615-2N czyli 290cm 8-15lb 8-28gram. Przelotki Fuji KR-H Alconite + Top SiC Dzielona rękojeść z Brunta + DPS17 Gunsmoke Pomimo krótkiej rękojeści, wędka fajnie wyważona i wygodna do manewrowania nad wodą. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawmen5 Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Czy ja dobrze widzę Jacek ?! W końcu jest znak firmowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Czy ja dobrze widzę Jacek ?! W końcu jest znak firmowy W końcu się zebrałem i coś tam powstało. Wolałbym wprawdzie Eddie'go, ale na razie musi wystarczyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kibol Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 MHX SJ-9000 perfekcyjne wykonanie Jacka jak zawsze zajebiste 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 18 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Uprzedził mnie Kolega z postu powyżej SJ9000-2MHX 230cm 6-12lb wędka pod sandacza na lekko/średnio cw opisany na blanku zdecydowanie zaniżony jak w całej serii Spin JigSpokojnie można i 20gramowym kogutkiem obstukiwać dno i prowokować ryby o ataku. Miało być lekko i wygodnie - pianka EVA i KSKSS Fuji załatwią sprawę A zarazem solidnie i komfortowo Fuji Alconite + Top Fuji SiC A tak wygląda rękojeść i całość 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Tak z ciekawości ile wagi ten MHX ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Powtórzę sie raz jeszcze - idealnie wylane omotki!!! Perfekcyjne ! Brawo Ty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi