mercoss Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Dobra, to i jak pokarzę co mi Jacek za patyka "pokleił". MHX s871-2. Klasyka okoniowa, ale jestem tak zadowolony, że mogę napisać, że to Jego najlepsza wędka ;-)) Dolnik całkowicie wg mojego upodobania, chociaż to oczywiste że każdą kolejną by się zrobiło ciut inaczej. To co tutaj napisaliście ad. estetyki wykonania, dokładności, precyzji to wszystko się zgadza. No i oczywiście współpraca pierwsza liga. Blank opisany 0,8 - 5,5g. Używam go do główek 2-6g. Dolny zakres działa, ale na nie za głębokiej wodzie i bez wiatru. Blank nie speclajnie pokazuje opad przy sporym bocznym wietrze i główce ponizej 4g, ale to juz kwestia warunków. Syglalizacyjna omotka na szczycie bardzo pomaga. Najczęściej chodzi 3-5g i gumka do 2,5". Daleko posyła przynęty. Ryby wyciąga zapięte nawet za skóre pyska. 35cm okoń z 6m to emocje prawie po dolnik ;-). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 25 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Kilku Kolegów pytało mnie o nitkę w kolorze green neon ProWrap - jak wygląda po lakierowaniu.Według mnie bardzo fajny, ostry kolor - na fotkach w połączeniu z czarnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Kilku Kolegów pytało mnie o nitkę w kolorze green neon ProWrapJaka jest grubość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Jacek, klasa jak zawszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 25 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Jaka jest grubość ?To rozmiar A czyli "cienka" nitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 25 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 Dla porównania neon orange ProWrap - też bardzo intensywny, mocny pomarańcz.Łanie komponuje się z czarnym , ale również z innymi nitkami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Ostatnio troszkę mało czasu, ale ...żeby nie było, że nic nie robię czeka na swoją kolej bank CDOR902MHrękojeść już wytoczona, czekam cały czas na zamówione przelotki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Wstawka korek kaktus czy cos takiego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Bardziej tygrysek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Bardziej tygrysek Tygrysek,tygrysek wiem bo mam :D .I nowy kij od Jacka też będzie z tygryskiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 (edytowane) Wstawka korek kaktus czy cos takiego? Bardziej tygrysek Wstawki do korka są z brul kaktus 2 (z BRC)Tygrysek ma zdecydowanie więcej jasnych elementów. Edytowane 12 Stycznia 2018 przez Voldemord 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Dla Kolego sero1975 będzie składana Elitka LES76MLXF2 Blank już oskrobany i ma wtartą cieniutką powłokę lakieru.Rękojeść też już gotowa, set przelotek jest - tym razem czekam na uchwyt (ma być Silver) to jest brul tiger (tygrysek) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Dla Kolego sero1975 będzie składana Elitka LES76MLXF2 Blank już oskrobany i ma wtartą cieniutką powłokę lakieru.Rękojeść też już gotowa, set przelotek jest - tym razem czekam na uchwyt (ma być Silver) SAM_7150.JPG SAM_7151.JPG to jest brul tiger (tygrysek)Czemu skrobales lakier jeśli to nie tajemnica? Pozdrawiam, Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 12 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Czemu skrobales lakier jeśli to nie tajemnica? Pozdrawiam, Tomasz eSTomku, tylko dlatego by Elitka wyglądała inaczej niż seryjna.Zdjęcie oryginalnego lakieru raczej jej wiele nie przyśpieszy, bo i tak jest to szybki blank. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 hehehe zam takich co przemalowywali elitki na czarno Jakos im ta zielen nie lezala. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 (edytowane) Tomku i Byczku mam jeszcze inny kij zielonej serii i jest super oprócz jednego mankamentu dla mnie : mianowicie leci na pysk.... Dlatego LES76MLXF2 została oskrobana i wyważona pod konkretny kręcioł i jako okoniówka będzie miała u mnie dożywocie :D ps . i jeszcze pierwsze omotki we fluo bo wzrok już nie ten.. Edytowane 13 Stycznia 2018 przez sero1975 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 25 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Projekt CDORK-902MH ukończony 275cm 10-35gram 12-30lb - czyli armata do wielkorzecznego łowienia. Rękojeść według projektu przyszłego właściciela - korek naturalny + Brul Kaktus2 & korkoguma Komplet przelotek KR-H od 25 do 5 nici czarne + Tipet niebieski metalik Nic tylko brać kij nad wodę i testować 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Pieknie Jacku wyglada teraz tylko łowic.Zobaczymy co potrafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Projekt CDORK-902MH ukończony 275cm 10-35gram 12-30lb - czyli armata do wielkorzecznego łowienia. Rękojeść według projektu przyszłego właściciela - korek naturalny + Brul Kaktus2 & korkoguma SAM_7206.JPG SAM_7210.JPG SAM_7211.JPG Komplet przelotek KR-H od 25 do 5 nici czarne + Tipet niebieski metalik SAM_7214.JPG SAM_7219.JPG SAM_7222.JPG Nic tylko brać kij nad wodę i testować czyściutka robota, Jacek, jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 St.Croix LES76MLXF2 ukończona. 230cm 3,5-11gram linka 2-5kg Wędka budowana z przeznaczeniem "normalny" okoń i sandacz na lekkoRóżnica z oryginałem, to ... brak zielonego lakieru na blanku i przelotka startowa Y25 zamiast Y30. Reszta bez zmian - ma być to kij całoroczny, będzie łowił również w końcówce sezonu Dla poprawy widoczności końcówka szczytówki w seledynie (Neon Green) ProWrap 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 (edytowane) Jacku, opisz różnice między LES a "niebieskim" tournamentem. Edytowane 10 Lutego 2018 przez TOFIX99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Piotrze,pomijając różnicę w długości kijów LES jest według mnie delikatniejszym kijem (ma bardziej uległy/czuły szczyt). O ile "niebieski" będzie się bardzo dobrze czuł i przy +20 gramach, to LES oczywiście podoła takim ciężarom, ale 5-15g będzie dla niego odpowiedniejszym zakresem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Piotrze,pomijając różnicę w długości kijów LES jest według mnie delikatniejszym kijem (ma bardziej uległy/czuły szczyt). O ile "niebieski" będzie się bardzo dobrze czuł i przy +20 gramach, to LES oczywiście podoła takim ciężarom, ale 5-15g będzie dla niego odpowiedniejszym zakresem.Dzięx !!!!!!Zadzwonię wieczorem. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary-jary Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Fajne patyki w super wykonaniu!!! .Trza będzie kasę zbierać ,może Kolega znajdzie chwilkę coby coś ukręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Dla Kolego sero1975 będzie składana Elitka Blank już oskrobany i ma wtartą cieniutką powłokę lakieru.Rękojeść też już gotowa, set przelotek jest - tym razem czekam na uchwyt (ma być Silver) Potrzebujesz uchwyt DPS Silver? Mam dwa nowki jakbyś nie mogl się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi