macieqbw Opublikowano 18 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2020 W sobotę rodzinna wycieczka, na "kładkę" turystyczną w okolice Osowca, spacer super, bunkry, piękna Biedrza w pobliżu. Po przechadzce, oczywiście długa medytacja na moście kanału i wpatrywanie w wodę i na łowiących tuż za nim,przykre widoki, skrobanie boleni, takich pod 80cm,aż serce bolało, białko ponad wszystko, miejscowi robią tam "robote".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 W sobotę rodzinna wycieczka, na "kładkę" turystyczną w okolice Osowca, spacer super, bunkry, piękna Biedrza w pobliżu. Po przechadzce, oczywiście długa medytacja na moście kanału i wpatrywanie w wodę i na łowiących tuż za nim,przykre widoki, skrobanie boleni, takich pod 80cm,aż serce bolało, białko ponad wszystko, miejscowi robią tam "robote"....trzeba podjechać sprawdzić Panów, czy mają wszystko Legal...Się zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gary Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Witajcie ktoś ma może jakieś aktualne info? Planuje tam jechać jutro w okolice Wrocenia z rodziną na urlop, jest tam co szukać ze spiningiem?(kleń, bóleń, jaź), pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo40404 Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 Panowie gdzie wykupie zezwolenie na Biebrzę. Odcinek przy ujściu Biebrzy do Narwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cheli Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 Na stronie parku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkonrad Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Na jakim odcinku jest zakaz łowienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kirej Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Od mostu kolejowego w Osowcu w dół Wysłane z mojego CPH2015 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkonrad Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 (edytowane) Trochę źle spytałem, że od mostu kolejowego w dół to wiem, według moiej wiedzy, aż do Narwi. Po pytaniu o zezwolenie trochę się zdziwiłem, może mam błędne info. Ktoś sprostuje? Edytowane 1 Listopada 2021 przez kkonrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeepH Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Od mostu kolejowego do ujścia Wissy jest zakaz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 Witamy na tym zacnym forum kolego Od mostu kolejowego do ujścia Wissy jest zakaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo40404 Opublikowano 4 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 Z tego co udało mi się dowiedzieć to na od inny przejściowym można łowić i wygląda na to ze na stronie parku można wykupić zezwolenie. Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi