grzegorzp Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Zakaz pływania na silniku elektrycznym, to według mnie beznadziejny przepis . na silniku pływać można od 1 lipca, nie wnikam jest jak jest i respektuję, częściowo rozumiem, bo jakby bydło miało możliwość pływania na silnikach to całkiem by zajechali tę rzekę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwf Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 A ja wnikam.Żeby pływać, to trzeba zgłaszać się z prośbą do dyrekcji parku i płacić za to dodatkowe pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłosiłem przez email, zapłaciłem online całe 15 zł, dostałem pisemną zgodę listem papierowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwf Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Zakaz pływania na silniku elektrycznym, to według mnie beznadziejny przepis .Popieram Twoje słowa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Hej koledzy! Jak tam nasza kochana Biebrza dzieje się coś na tej wodzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Byłem dwa tygodnie nad Biebrzą w dolistowie starym dziś wróciłem. Pierwszy tydzień był nawet dobry a drugi załamanie pogody i ryby przestały brać kompletnie. Udało się złowić kilka fajnych Klein jazika i ładne wzdregi i miałem duzegoo bolenia na muche ale po 20min zaparkował w zielsku i nici z zyciowki. Wszystkie klenie miałem na muche imitacje kronika pilnego taką brązowa a tylko jedna rybka na spina jazik. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwf Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Hej koledzy! Jak tam nasza kochana Biebrza dzieje się coś na tej wodzie ? Jaki poziom wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Przejeżdżałem wczoraj przez most w Osowcu. Rozlane było bardzo mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwf Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Ciężko będzie rybę namierzyć na tych rozlewiskach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Wykopki robię, ale trudno. Czy ktoś wie w jakiej miejscowości (w górę od wejścia Biebrzy do Narwi) mam szukać budynku potocznie nazywanego "zlewnia mleka"??? Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Wykopki robię, ale trudno. Czy ktoś wie w jakiej miejscowości (w górę od wejścia Biebrzy do Narwi) mam szukać budynku potocznie nazywanego "zlewnia mleka"??? Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu Tapatalkahej Burzyn chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogunow Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 (edytowane) Wykopki robię, ale trudno. Czy ktoś wie w jakiej miejscowości (w górę od wejścia Biebrzy do Narwi) mam szukać budynku potocznie nazywanego "zlewnia mleka"??? Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu TapatalkaChyba chodzi o wieś Rutkowskie. Tam przy promie jest budyneczek gdzie rolnicy przywozili mleko. Edytowane 2 Września 2019 przez bogunow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seki Opublikowano 11 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2019 Jakies nowe info jak tam na rzece? Jak ostatnie lata? Bardzo dawno tam byłem, a w grudniu może być okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seki Opublikowano 29 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 A więc odpisze sobie sam, byłem dziś, pięknie, czysto, dziko i bezludnie. Na wysokości Wrocenia jest gdzie pochodzić, uczepil się jeden szczurek i jedna 60+cm. Fajnie zamknięty sezon, chociaż może i jutro się skuszę... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Ostatnio w temacie o kleszczach mieliśmy dyskusje o głupiej, chłopskiej tradycji wypalania traw.No to mamy efekty. Brawo. https://next.gazeta.pl/next/7,172392,25885999,pozar-w-biebrzanskim-parku-narodowym-splonal-bielik-ktory.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 ... i na Biebrzy jest dalej podtrzymany zakaz wędkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 ... dziś przed południem wycieczka rowerowo- wędkarska Augustów- Biaobrzegi wzdłuż Canale Grande. Po 14 na tzw. ,,szybkim kanale" zaczęła spadać woda. W ok.2h tak ze 20 cm. Otwarto śluzy Dębowo, Sosnowo i Borki. Poszła odgórna interwencja, co by nasączyć Biebrzę i bagna. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 https://www.youtube.com/watch?v=JT7QwrPaanU 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 (edytowane) Człowiek z wioski wyżej podpalił bo wypalal trawy...Człowiek z wioski niżej teraz boi się o dobytek życia.. Parę lat przyroda się odbuduje Szkoda tego wszystkiego...bywałem nad Biebrza dziesiątki,może setki razy Edytowane 23 Kwietnia 2020 przez martek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 … doczekali się ,,manny z nieba", pada. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 I niech leje!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Skąd macie takie dobre wieści? W Warszawie nawet kropla nie spadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 … stacja meteo Augustów, Andrzeju . 992 hPa na barometrze. Powiewa, chłodno, ,,czuć wilgoć w powietrzu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 … stacja meteo Augustów, Andrzeju . 992 hPa na barometrze. Powiewa, chłodno, ,,czuć wilgoć w powietrzu. Co z tego chłodu i powiewów skoro sucho jak cholera. Deszcz ? Jaki deszcz? Co prawda dziś w nocy spadło parę kropli.Kiedyś byłem częstym bywalcem nad Biebrzą. Piękna rzeka. Te ogromne stada batalionów . ECH... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi