gawron Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Witam. Jestem zielony w tematach nowoczesnych wędek. Przez ostatnie lata kij spiningowy był dla mnie kijem seryjnym, w przedziale do 35g z szybką akcją. Od tego sezonu idę dalej chce coś lepszego... Narazie podam że łowisko to Wisła, reszty nie piszę. Chcę znać opinie posiadaczy tej wędki i później zadawać konkretne pytania... Piszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Napisz lub zadzwoń do Roberta z BRC i dowiesz się wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Robert jest zbyt zapracowany Chcę znać opinie użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi