michał34 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Pojeździsz trochę na Strzeszynek to ci szybko emocje i nadzieje opadną. Setki wyławianych co roku przez "stałych bywalców" szczupaczków skutecznie wyjałowiło tą wodę z pokaźnej ryby. Ale próbuj może tobie się poszczęści ja mieszkam 3 km od jeziora i już dawno je sobie odpusciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolay Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Dokładnie, szału nie ma-zwłaszcza wielkościowego w szczupaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 To z pewnościa spotkamy się na wodzie, z tym, że ja z łodki. Pewnie tak to do zabaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 To co mirat, sezon i płyniemy ? Można połowić. Specyficznie, chimerycznie ale bywa ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 To co mirat, sezon i płyniemy ?Można połowić. Specyficznie, chimerycznie ale bywa ciekawie Krzysiek już się nie mogę doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 A co przyszło na gwiazdkę ? Vision ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 A co przyszło na gwiazdkę ? Vision ? Dokładnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Keepera wciągnąłeś?Bardzo fajnie wygladał na sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 (edytowane) Obszedłem każdą strzeszyńską podmokłość wiele razy, przez lata złowiłem tam sporo ryb, niektóre niebrzydkie, ale żadnej życiówki. Wróciłem do korzeni, skupiłem się na rzece i to była dobra decyzja. Jak na bliskość miasta to nienajgorsze jeziorko, choć niestety z coraz brzydszą wodą i presją znacznie większą, niż kiedyś. W sezonie kąpielowym ciszy nie zazna się w żadnej zatoczce. P.S.Gdyby ktoś potrzebował kiedyś ochotnika do wiosłowania albo kotwiczenia, to chętnie obejrzałbym znajome brzegi z wody, na co nigdy nie miałem okazji. PozdrawiamGrzesiek Edytowane 14 Stycznia 2013 przez Maynard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolay Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Obszedłem każdą strzeszyńską podmokłość wiele razy, przez lata złowiłem tam sporo ryb, niektóre niebrzydkie, ale żadnej życiówki. Wróciłem do korzeni, skupiłem się na rzece i to była dobra decyzja. Jak na bliskość miasta to nienajgorsze jeziorko, choć niestety z coraz brzydszą wodą i presją znacznie większą, niż kiedyś. W sezonie kąpielowym ciszy nie zazna się w żadnej zatoczce. P.S.Gdyby ktoś potrzebował kiedyś ochotnika do wiosłowania albo kotwiczenia, to chętnie obejrzałbym znajome brzegi z wody, na co nigdy nie miałem okazji. PozdrawiamGrzesiekchętnie!polecam się bliżej kwietnia-maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Super, odezwę się na wiosnę! PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 A Keeper nie tylko fajnie wygląda na sucho, ale i na mokro się sprawdza. Choć jeśli ktoś waży grubo ponad setkę to może lepiej pomyśleć o czymś co zapewni suchy tyłek.Ja miałem walnięty jeden zawór, ale sklep wymienił w locie bez reklamowania i formalności.A Strzeszynek życiówki nie da, ale jak na podmiejskie jeziorko z pływadła to nie ma na co narzekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolay Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Koledzy-podloduje ktoś? W weekend coś planujecie juz powiercić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolay Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 no i cisza.... Ja w weekend z uwagi na jeszcze słaby lód obławiałem nieduże starorzecze Warty na stałe połączone z rzeką, lód nie za ciekawy- do 10 cm dziś, w sobotę 7 cm. Wyniki-4 okonki, i kilka palczaków...... Za tydzień może uda się poeksplorować jakieś większe wody, które w obiegowych opinii nie zamarzły jeszcze na tyle by łowić, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolay Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 (edytowane) Kolegom z Poznania polecam na najbliższy weekend: http://www.youtube.com/RybomaniaMTP Edytowane 17 Lutego 2013 przez kolay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Odsmażam kotleta - Ktoś chętny jak się troszkę ociepli potowarzyszyć na belly ? Może jakieś Okonie Nilowe zostały ?@mirat, @mikolaj ? Jakieś mikro zawody o 4puchary Lecha czy Perły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi