BlooDFreaK Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 hej mam pytanko szukam ekonomicznego zestawu do sredniego spiningu zależy mi na opniach może ktoś ma coś z podanego niżej sprzętu i używa ?? a jeśli nie to co z tańszych serii moglibyście polecić ? kije shimano alivio konger arcusdragon mystery kołowrotkidragon viperdaiwa crossfireshimano alivio czekam na opinie )dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Dragon Mystery świetne kije (jak za tak psie pieniądze, oczywiście). Mam dwa spiny i miałem jerkówkę - ze wszystkich zadowolony. Alivio to kompozyt - kluska, kumplowi strzeliła szczytówka pod rybą.Dragona Vipera miałem tego największego (835i?), nie było zastrzeżeń. Teraz używam Manty 625i (była na nie dobra promocja po chyba 90zł w FM) - w sumie to jeden pies. Crossfire 2500 miałem przy lekkim spinie i ze swojej strony nie polecam, po kilku wypadach nabrała kosmicznych luzów na koszu i osi. Teraz jest w serwisie, czekam na wynik reklamacji.Reszty zupełnie nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlooDFreaK Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 hej <_< w sumie co do kija to jestem zdecydowany właśnie na dragonka albo mystery albo z tej nowszej serii tythan kręciołek to chyba właśnie viper 535 no chyba żeby trafiła się jakaś zaje. . . promocja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Odradzam szczerze kołowrotki dragona. Jak masz ograniczony budżet -kupuj szymaniocha - tu nie sposób zbłądzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Tylko Daiwa najlepsza jest Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Odradzam szczerze kołowrotki dragona. Jak masz ograniczony budżet -kupuj szymaniocha - tu nie sposób zbłądzić.Przy ograniczonym budżecie - jeszcze szczerzej odradzam Shimano Nie znam tego nowego Alivio, ale jak znam życie to tylko design się zmienił, a w środku to samo, co poprzednik posiadał. I szybko pogłębiające się luzy nie nastrajały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 kije shimano alivio odradzam pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi