MUCHA23 Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Witam ostatnio wygrałem w jednym z konkursów takie oto agrafeczki, może ktoś coś o nich powiedzieć, może mieliście z nimi do czynienia? Na pierwszy rzut oka wyglądają solidnie, drut się nie rzogina i nie pęka. Pewnie będę je testował na pierwszych majowych zawodach, ale może ktoś ma jakieś doświadczenia z nimi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matpgt Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 witam, ja uzywam agrawek/krętlików mistralla i polecam w 100% super relacja jakośc/cena, trzymają parametry (wytrzymałość) a zdażało się mi rozerwać plecionką 10 lb krętliki innych firm z tych co na zdjeciu to wydaje mi się że korzystałem ze środkowych z plecionką 20 lb i po sezonie brak zastrzeżen czasami wystepuje problem z zapinaniem (trzeba uzyć kochera/szczypiec) pozdrawiammatpgt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Takiego wzorca jak pierwsza paczka po lewej nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locutus85 Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Używał ktoś może stalek Mistralla ? Niby napisane Made in CRL ale kto wie ? Komplet 2szt kosztuje 3zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi