młody 75 Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Witam.Mam pytanie do forumowiczów czy morzna wgrać softa od humminbird 1198 wersja internaional do humminbird 998c wersja usa,obie echosondy mają podobme parametry ,ewentualnie moge zamienić się softami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Nie można, reszta na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 niedzwiedz Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 czy jest fachura na forum w mojej 998csi poluzowało się gniazdo od zasilania i echo raz działa raz nie trzeba kabel trzymać ktoś to naprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Rozegnij nieco na boki piny we wtyczce, powinno załatwić sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 niedzwiedz Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
młody 75
Witam.Mam pytanie do forumowiczów czy morzna wgrać softa od humminbird 1198 wersja internaional do humminbird 998c wersja usa,obie echosondy mają podobme parametry ,ewentualnie moge zamienić się softami.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi