fryzjer Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Witajcie mam pytanie odnosnie jednego z tanszych aczkolwiek chyba nie najgorszych kolowrotkow. Mianowicie szukam informacji czy do tego kolowrotka mozna dokupic szpule match'owa czy ewentualnie np od red arca by pasowala?bo ryobi chyba nie ma w sprzedazy szpul match? Interesuje mnie model 2000 lub 3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grelo6 Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Od red arca do zaubera w tych samych wielkościach na pewno pasuje bo mam i zamieniałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryzjer Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 do zaubera a i owsze tak pasuje bo to "blizniacy"ale czy tytulowa Ecusima tez sie do tego nada?o to wlasnie pytanie bo nie mam mozliwosci przymiarki. Ecusima to raczej nie to samo co Zauber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Skoro pasuje do zaubera to chyba w drugą stronę też co nie??? Tak samo jak np.pokrętło hamulca czy korbka itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryzjer Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 wszystko się zgadza tylko ze nie mam porownania odnosnie zaubera i ecusimy ..pytam dlatego ze minimalna roznica w rotorze moze spowodowac ze szpula nie bedzie pasowac.. A zatem rozumiem ze zauber i Ecusima to rozmiarowo kropka w kropke to samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerwc Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Szpula matchowa nie jest jedynie do wielkości 4000 ? Zawsze tylko takie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryzjer Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 a tego to ja nid wiem i chetnie sie dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Będą pasowały szpule, które mają kołnierz w kształcie stożka. Nie podejdą te, które mają kołnierz w formie walca np. Arctica, Zauber cf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryzjer Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 rozumiem juz wszystko wiec dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi