Durzy Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Cześć,Chciałbym spróbować castingu - jerki 35 - 60 gram, największy to tonący Drunk 10. Próbowałem to ciągać na zwykłym spinie (Dragon Fatso+ Jaxon VX400), ale to nieporozumienie (może inni potrafią, ja nie), omal nie zarżnąłem kołowrotka przez jeden intensywny weekend.Kij już mam, potrzebuję multiplikator. Po przeczytaniu paru postów i przedyskutowaniu tematu, doszedłem do wniosku, że ponieważ nie kupię w zaplanowanym budżecie (max 250 zł) żadnego sensownego niskoprofilowca, musi mi wystarczyć "betoniarka" (powinno wystarczyć na trochę bardziej sensowną). Fajny jest C3 lub C4, ale jako zakup próbny nie wchodzi w grę. Może za rok. Wybór takiego typu multiplikatora był podyktowany tym że:- zakres obsługiwanych przynęt w tanich niskoprofilowcach kończy się z reguły na 40 gramach - u mnie większość przynęt ma większą masę,- zakupiony multiplikator będzie (prawdopodobnie) służył również do trollingu a być może również na morze,- ponieważ jestem zupełnie zielony w castingu nie mam żadnych przyzwyczajeń ani oporów przed stosowaniem takiego sprzętu. Znalazłem coś takiego: Mistrall Shark 40łożysk 4+1przełożenie 5,3-1waga 321 grampojemność szpuli 0,30/240m 0,35/180m 0,40/140m Na forum jest tylko jedna wzmianka o nim. Niestety, bez żadnych szczegółów. Może ktoś jednak wie coś na temat tej maszynki, ewentualnie może zaproponuje coś innego w tym budżecie (do 250 zł). Andrzej PS Proszę nie pisać, żebym dozbierał kasy i kupił ABU, czy coś innego za 600 - 800 zł, bo tu nie chodzi o pieniądze. Potrzebuję czegoś na próbę, na 2 - 3 weekendy w ciągu roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 600-800????A wygrzebiesz jeszcze z 50zł? Jeśli tak to śledź giełdę i to C3 czy C4 się trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Używany C3 4601 5601/5501 wyrwiesz za ok 250zł Edytowane 5 Marca 2015 przez minecjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 C3 czy też C4 używane, na lewą rękę, chodzą po 350 - 400 zł.Gdybym znalazł taki za 300, w dobrym stanie, to chętnie wezmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Mogę mieć starsze C3 za jakieś 250 zł na sprzedaż, jeśli klient się zgodzi sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Jeśli byłby dostępny, to odezwij się na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 W dziale Sprzedam jest Okuma V200 LX.Gdyby nie to że już mam taką, to bym brał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Stoje w kolejce ;-) Edytowane 5 Marca 2015 przez Durzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Za 330,00 z wysyłką mogę zaproponowac Ci coś takiego jak niżej.Większy od Sharka ale waga taka sama. http://jerkbait.pl/topic/52861-s-abu-c3-6501-z-terkotką-jaki-nowy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Pomysle. Ta srubke ze srodka trzeba rozwiercac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Nie wiem.Obudowa dobrze trzyma sie na dwóch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Za 330,00 z wysyłką mogę zaproponowac Ci coś takiego jak niżej..... Dzięki za ofertę, ale wstrzymam się jeszcze chwilę z zakupem. Jest jeszcze trochę czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi