Witam kolegów. Chciałbym kupić echo z sonarem bocznym. Zastanawiam się nad modelami Humminbird 698 Si, Garmin echoMap 92sv (oba mają wbudowaną w/w funkcję) lub Lowrance HDS rozbudowanym o LSS (tutaj niestety odpowiednio wyższa cena ). Nie chcę niepotrzebnie wyrzucać pieniedzy więc interesują mnie Wasze doświadczenia z użytkowania w/w modeli - jeśli można je wogóle porównywać? Do tej pory nie byłem posiadaczem echa więc nie mam doświadczenia w tym temacie, a nie chcę za jakiś czas wymieniać. Proszę o Wasze opinie aby móc podjąć właściwą decyzję. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.
Pytanie
Jezi0rko
Witam kolegów. Chciałbym kupić echo z sonarem bocznym. Zastanawiam się nad modelami Humminbird 698 Si, Garmin echoMap 92sv (oba mają wbudowaną w/w funkcję) lub Lowrance HDS rozbudowanym o LSS (tutaj niestety odpowiednio wyższa cena
). Nie chcę niepotrzebnie wyrzucać pieniedzy więc interesują mnie Wasze doświadczenia z użytkowania w/w modeli - jeśli można je wogóle porównywać? Do tej pory nie byłem posiadaczem echa więc nie mam doświadczenia w tym temacie, a nie chcę za jakiś czas wymieniać. Proszę o Wasze opinie aby móc podjąć właściwą decyzję. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.
50 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi