AdasCzeski Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Dzięki uprzejmości kolegi z innego forum.,, http://www.bird-watching.pl Coś pięknego... za mojej półtorarocznej córce ostatnio ciągle "nadaje" jak robi sówka, jak robi kaczka... idealne... Edit: Aaa.. zakładka albumy.. rządzi... Edytowane 5 Marca 2015 przez AdasCzeski 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Myślę, że nawet więcej... dźwiękiem malowane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Miód - nie z ucha, a dla ucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Teraz już wiem co mnie straszyło nad wodą hehe...czapla siwa ( śpiew rodem z amazońskiej dżungli). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Świetny portal. Boję się,że jak kiedyś przyroda zaniknie przez chciwość eksploratorów ziemi na potężną skalę,to zostanie tylko przyroda z internetów lub w tv Animal Planet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Ja w koncu poznalem glos Dudka jest go u mnie sporo, jednak nigdy nie moglem skojazyc spiewu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi