heniutek Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 muszę się pochwalić,że jutro dostanę wiadro wielkich raków.Może ktoś ma ciekawy przepis????,bo szkoda by zpaprać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Heniutek podstawa to ostry hak w główce oraz odpowiednio dobrany ciężar na dana wodę o znajomowści miejscówek to już nie wspominam, ale Tobie o tym akurat nie musze przypominać <_< <_< <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Ojej, Heniutek farciarzu, mniam. Zywe? To ugotuj we wrzatku z koprem - @Gadda kiedys tak raki przyrzadzil i byly pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Friko,tak myślałem,kupiłem juz świeży koper i browarek <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 Heniutek nie torturuj mnie ps. jeszcze majonez do smaku byc moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 oj,napracowałem sie szczotkując z mułu każdego z osobna,mam jednak nadzieję że sie opłaciło,smacznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 @Heniutek, i jak tam potrawa? Udała się? @Friko, a co dalej z @Darkiem vel Gadda? Polepszyło się, czy nie?Pozdrów chłopaka ode mnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 29 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Dłubaniny sporo ale efekt świetny,szczególnie że wiaderko raków było na dwoje,hehehe.Dokupiłem sos krewetkowy i sześć browarków. <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Z @Gadda rozmawiałem dziś, czyta nas najwidoczniej bo się ze mnie nabijał ale chwilowo ma ograniczony dostep do kompa jeszcze wiec nic nie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Pozdrowienia dla BRODATEGO! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi