godski Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Wielu z nas ma masę wedkarskiego sprzętu z którego już nie korzysta a pewnie posłużyłby potrzebującym.Proponuję stworzenie nowego tematu w dziale "Kupię, zamienię , oddam" ze sprawdzonymi miejscami gdzie taki sprzęt mozna by było na swój koszt wysłać.Kołowrotki, wędki , przynęty, literaturę wedkarska i wiele innych rzeczy zalegających u Nas na półkach.Młode szkółki wędkarskie, domy dziecka itp. Baza danych.Dobrze, aby można było wysyłać sprzęt na adres instytucji a nie na adres prywatny dla pewności.Można by było taki temat podpiąć.Co o tym myślicie? Edytowane 5 Maja 2015 przez godski 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Ja mogę zapytać w domach dziecka w Krakowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Ja mogę zapytać w domach dziecka w Krakowie.W Krakowie w poprzednich latach działała szkółka wędkarska dla dzieci ,gdzie zajecia prowadził jeden z członków Klubu Przyjaciół Rudawy. W tym roku szkółka także ma funkcjonować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Myśle, że modowie sie zgodzą.Co pewien czas powraca ten temat aby sprawny , nieuszkodzony sprzęt oddać w dobre ręce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 do mnie mozecie wysylac mi sie spalila jedna wedka jaxona ..zdjecia jutro podesle 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Moim zdaniem taka baza danych to doskonały pomysl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabss Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Temat ciekawy bo sam miałbym kilka wędęczek jak i kołowrotków na które nie łowię, w sensie bardzo tani sprzęt a młodym może się przydać. Bardziej obstawiałbym Domy Dziecka, bo "potrzebujący są rózni... Myśle, że modowie sie zgodzą. Jak się Polakowi podoba, to się wszystkim podobahttps://www.youtube.com/watch?v=-vMdN0nv7Ow Edytowane 5 Marca 2015 przez tabss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 do mnie mozecie wysylac mi sie spalila jedna wedka jaxona ..zdjecia jutro podesle A to Ty ten znad Buga? Wysyłam wszystko. Ponton, silnik i jeszcze domek składany. Wysłałbym dwa pontony ale jeden sprzedałem niedawno a drugi jeszcze nie dojechał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Wiem, że PZW jest passe na forum, ale chłopaki robią dobrą robotę. Na mniejszych fotkach plakatu widać zajęcia z dzieciakami w 2014-tym. Co roku około 40 małolatów staje się wędkarzami i trafia do szkółek. Okręg wydaje na ten cel kilkadziesiąt tysięcy rocznie. http://www.pzw.org.pl/siedlce/wiadomosci/108726/61/ruszyla_akcja_przygoda_z_wedka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Godski wiedziałem, czułem w kościach że wyskoczysz z takim pomysłem i założysz wątek. Brawo ! Jestem za, i deklaruję pomoc na koniec każdego roku. Zostaje mi wtedy dużo sprzetu który sprzedaję, wymieniam, a zawsze coś a nawet więcej może trafić do dzieciaków. Gratuluję inicjatywy i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Każdy,kto chce oddać swój zbędny sprzęt może to zrobić indywidualnie.Wystarczy rozejrzeć się wokół.Czy są to dzieci z sąsiedztwa interesujące się wędkarstwem,czy osoby spotkane nad wodą,które łowią gorszym kołowrotkiem czy wędziskiem od nas.I nie mam tu na myśli tylko młodzieży,ale też starszych wędkarzy,łowiących jeszcze sprzętem rodem z PRL-u,czy kijkiem z jałowca.Oni chyba bardziej doceniliby taki prezent... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Kolega prowadzi w szkole kółko wędkarskie.Nie dostaje za to ani na to ani grosza. Z naszego lokalnego forum czasem chłopaki podeślą do biblioteki jakieś książki czy gazety wędkarskie, czasem jakieś drobiazgi. Warto przeglądnąć poniższe 2 linki.Sprzęt też chętnie przyjmą. I na 100% zostanie dobrze wykorzystany. Gdyby ktoś chciał ich jakoś wspomóc, to tu jest kilka postów na ten temat: http://www.fishing.org.pl/f8/oddam-wiadomosci-wedkarskie-5954/ A tu ich fan page na FB: https://www.facebook.com/SSW.Haczyk Dzieciaki na pewno się ucieszą, a wychowanie w duchu C&R zaprocentuje w przyszłości nam wszystkim… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Czyli jednego pewniaka mamy.Zaczynamy. 1. Szkolna Sekcja Wędkarska Zespół Szkół w Giedlarowej 37-300 Leżajsk Giedlarowa 320 Tylko jeszcze tel. by sie przydał. Ja generalnie kurierem wysyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Te kwestie reguluje pkt. 6 regulaminu giełdy:6. Na Giełdzie jerkbait.pl zakazane jest organizowanie aukcji przedmiotów jak również umieszczanie ogłoszeń zamieszczanych w tym samym czasie na portalach aukcyjnych i tablicach ogłoszeń (np. OLX.pl). Zamieszczanie linków do aukcji charytatywnych lub umieszczenie ogłoszeń w celach charytatywnych możliwe jest tylko po wcześniejszym uzgodnieniu z administracją portalu - ogłoszenia nieautoryzowane będą natychmiast usuwane. Proszę o jego stosowanie, w innym przypadku ogłoszenia / posty będą usuwane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 (edytowane) Szkolna Sekcja Wędkarska Zespół Szkół w Giedlarowej 37-300 Leżajsk Giedlarowa 320 Numer telefonu to 17 242-51-66Szkoła pracuje od 7 do 17 to raczej kurier problemu miał nie będzie.Ważne żeby na paczce był dopisek "Szkolna Sekcja Wędkarska". I niestety pewnie paczka w 100% musi być opłacona, bo jak cokolwiek trzeba będzie dopłacić, a opiekuna koła akurat wtedy nie będzie w szkole, to nikt paczki nie odbierze.Szczególnie jak komuś zalęgają książki, gazety - to jest bardzo pożądany prezent i większej ilości osób służy i dłużej. Ale inne rzeczy wędkarskie tez miło widziane.Z góry dziękuje w imieniu dzieciaków i opiekuna. Edytowane 7 Marca 2015 przez Archanioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Nie ma więcej potencjalnych odbiorców? Niedługo zabieram się za wietrzenie szaf i na pewno znajdzie się trochę sprzętu, który chętnie wysłałbym nieodpłatnie do jakiegoś np. domu dziecka. Chciałbym tylko wierzyć, że wysyłam gdzieś, gdzie sprawi to komuś radość, a nie trafi w kąt piwnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Odświeżam. Mikołaj się zbliża i czas porządki robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Odświeżam. Mikołaj się zbliża i czas porządki robić.Porządki, z tym się zgodzę , a cel porządków wielce szczytny . Ale z tym Mikołajem to , chyba że na desce wir-surfingowej ma zamiar przybyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Ja juz powoli kompletuje graty i miałem pisać nowy watek komu mozna by wtsłać a tu proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Porządki, z tym się zgodzę , a cel porządków wielce szczytny . Ale z tym Mikołajem to , chyba że na desce wir-surfingowej ma zamiar przybyć. Boże Narodzenie we wrześniu i październiku jest bardzo popularne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Boże Narodzenie we wrześniu i październiku jest bardzo popularne Tu masz Wojtek rację , z roku na rok Święta zaczynają się coraz wcześniej . Zwłaszcza w hipermarketach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biodar Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Witam Jednym z miejsc, do którego bez obaw można podesłać niepotrzebny a działający sprzęt wędkarski jest prowadzona przez mnie szkółka wędkarska (Kółko Wędkarskie) dla dzieci w naszej szkole czyli w Zespole Szkół Ogólnokształcących nr 4 w Lublinie, w którego skład wchodzi Szkoła Podstawowa nr 44 i Gimnazjum nr 6 (uczę w tej szkole biologii i przyrody ). Działa od kilku lat a w tym linku jest podsumowanie 5 ostatnich lat naszej działalności: http://www.pzw.org.pl/haczyk-lublin/wiadomosci/116209/60/podsumowanie_5letniej_pracy_z_mlodzieza_kola_haczyk Wspólnie z kolegami z koła PZW "Haczyk" w Lublinie prowadzę zajęcia wędkarskie zarówno w szkole jak i nad wodą. Sprzęt najlepiej wysłać bezpośrednio na adres szkoły: Zespół Szkół Ogólnokształcących nr 4 w Lublinie20-247 Lublinul. Tumidajskiego 6a tel. 81 7477003 z dopiskiem "Dla kółka wędkarskiego pana Darka"Ewentualnych darczyńców proszę o wcześniejszy kontakt na prv, choć konieczności nie ma.Pozdrawiam i dziękuję w imieniu moich uczniów Darek S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Czy to sprawdzona meta?: http://www.fishing.pl/var/news/storage/images/media/fotki/ulotka-1-jaxon-club-scan3/1210393-1-pol-PL/Ulotka-1-Jaxon-Club-scan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 https://m.facebook.com/Młodzieżowa-SzkółkaWędkarska-179133712433159/ Wysyłajcie Panie i Panowie zbędny pełnowartościowy sprzęt.Moja paka idzie wkrótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2017 Kolejny namiar. Pozwoliłem sobie przepisać z innego wątku. Apel do koleżanek i kolegów wędkarzy !!!W roku 2015 w Specjalnym Ośrodku Szkolno-Wychowawczym im. prof. Zofii Sękowskiej w Hrubieszowie powstało Koło Ekologiczno-Wędkarskie, którego zadaniem jest m.in. podnoszenie świadomości ekologicznej i kreowanie zdrowego trybu wypoczynku wśród dzieci i młodzieży niepełnosprawnej. Ponieważ Koło się nam od tego czasu troszeczkę rozrosło, to okazało się, że nie dla wszystkich wystarcza podstawowego sprzętu do nauki wędkowania. Wiele osób już nas wsparło, ale wszystko to jest niewystarczające.Dlatego zwracam się do koleżanek i kolegów nawet o najdrobniejsze rzeczowe wsparcie naszej inicjatywy. Pewnie w Waszych zasobach znajduje się sprzęt, którego już nie używacie, który zastąpiliście nowszymi modelami, a który mógłby z powodzeniem jeszcze służyć innym. Poszukujemy wędzisk, kołowrotków, żyłek, pokrowców, spławików i wszystkiego innego… Potrzebne są również ubrania (w tym chroniące przed deszczem), kamizelki, kalosze, koszulki, siedziska itp. Za każdą pomoc będziemy bardzo wdzięczni. I Z GÓRY DZIĘKUJEMY !!!Swoje prezenty możecie przesyłać na adres:Powiatowy Zespół Placówek Szkolno-Wychowawczych w Hrubieszowieul. Zamojska 16A22-500 Hrubieszówz dopiskiem „Wędkarze dzieciom” (wtedy przesyłka trafi do mnie)Wiem, że jesteście Wielcy !!!Pozdrawiam !!!Lech Jurczuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi