Skocz do zawartości
  • 0

Jaki wędkarski prezent chcielibyśmy znaleźć pod choinką?

Gumofilc

Pytanie

Czlowiek ma to do siebie, ze czasem lubi sobie pobujac w oblokach i pofantazjowac. A jako, ze, jak pamietam, fantazjowalismy tak przed rokiem, i rok przedtem....

I jako, ze czesc pomyslow z pewnoscia nie pozostala w sferze marzen i spolaryzowala sie...tym w tym roku obloki sa jeszcze bardziej wysoko wysrubowane...

Zachecam do podzielenia sie pomyslami: czym chcielibyscie zaskoczyc ryby w Nowym 2010r, znajdujac to po choinka?

Gumo

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Nasi „wyczynowcy” już sobie zrobili prezent w postaci wycieczek w kilka wesołych miejsc w 2010 r na koszt ludu pracującego w tym: Wisconsin/USA, Słowacja, Bośnia/Hercegow, Czeskie

Budziejowice, Portugalia :mellow: PZW prosi o terminowe wpłacanie składek :mellow:

• 0

Ja chciałbym zeby Mikołaj przyniósł mi pod choinke bilet na ciekawa zagraniczna wyprawe na ryby,gdzie nałowie sie do syta :mellow: A drugi prezent to zeby dotarło do swiadomości wszystkich wedkarzy w Polsce ze zasada Catch&Release ma sens i warto ja stosowac zawsze!!!Takie dwa skromne prezenty a ile radosci :mellow:

• 0

Robert, Ty może nie chcesz, ale oni... no, muszą ;)

To byłby piękny sport, gdyby wszystko dookoła było na swoim miejscu.

Pod choinkę?

Talon (jakieś blanki też mogą być) ale chodzi o talon na 48-godzinną dobę, do końca życia.

Do zrealizowania w najbliższym kościele <_<

Talon na dobre zdrowie i szczęście moich bliskich też może być.

Zdrowie >> wolny czas >> ryby >> :mellow: .... o, tak to widzę !

Z materialnych ?

Pierwszy z wielu następnych, kijek custom. Przyjemny transport niepubliczny, kilkanaście zestawów,

które zamknęły by moje potrzeby wędkarskie, łódka z osprzętem i nieograniczona możliwość podróżowania.

To tyle, mam nadzieję, że Święty doniesie worek i zmieści przez komin :lol:

A z tego co już mi niespodziewanie przyniósł,

to może nie wór, ale ładny worek przynęt na nowy sezon.

Pozdrawiam

Grzesiek

• 0

Robert, Ty może nie chcesz, ale oni... no, muszą

To straszne, pewnie buntowników Grabowski publicznie batoży blankiem bambusowym o akcji SF <_<

Tak serio to z tym socjalistycznym wynalazkiem w postaci talonu na .... który chcesz realizować w kościele to już przesadziłeś :lol: