Gość tarpio Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Witam, znajomy odziedziczył po wujku ze Szkocji sprzęt ze zdjęć. I zastanawia się nad sprzedażą. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś podał orientacyjną wartość wędki i kołowrotka. Ja w temacie podobnie jak właściciel sprzętu jestem laikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Dam stówę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Łukasz... daj 150 zł, bo będą gadać, że sknera poznaniak... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 101 PLN po raz pierwszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cortez Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 czy się stoi czy się leży 150 się należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Po wujach ze Szkocji, to się dziedziczy zamki i prywatne jeziora, a nie szklane muchówki...Jedynym wyjątkiem jest stary ród MacEbay'ów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) Doczytałem się ze to 9 stóp ale do jakich linek to nie mogę załapać. Jak możecie to podpowiedzcie :-) A warta jest pewnie tyle ile w danym momencie ktoś zdecyduje się zapłacić ;-) Edytowane 6 Marca 2015 przez OloPe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 (edytowane) a jaka to jest klasa? znalazłemhttp://fiberglassflyrodders.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=11079 czyli klasa 7 Edytowane 6 Marca 2015 przez MateuszDDZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Łukasz... daj 150 zł, bo będą gadać, że sknera poznaniak... A niech wiedzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Myślę że cena 200-250 PLN to jest max co można wyciągnąć.Zależy od jakości ...... wszystkiego tego co na kiju.Ogólnie nie wygląda źle z ..... dalekaaaaaaaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi