michal7709 Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Witam mam pytanko co z tą pomocą dla kolegi co mu się domek spalił nad Bugiem jutro lecę do W-wy i nie wiem czy mu coś zabierać pozdrawiam.Michał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Właśnie co?Jakiś wałek na forumowiczach był planowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Nie mam pojęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 gdybyscie wiedzieli jakie on tu walki robil,to odechcialo by sie wam prezentow mu robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 gdybyscie wiedzieli jakie on tu walki robil,to odechcialo by sie wam prezentow mu robic A dokładniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 gdybyscie wiedzieli jakie on tu walki robil,to odechcialo by sie wam prezentow mu robic sprecyzuj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Nick wydawał mi się znajomy ale siedziałem cicho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 pare osób tu na gieldzie przekrecil na sprzet,mieli z nim problemy,wplacili kase i cisza,oparlo sie o policje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Ja znowu nie w temacie ... chłopaki, o kim mowa? Tak na wszelki wypadek ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Ok rozumiem dzięki za info pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Ja znowu nie w temacie ... chłopaki, o kim mowa? Tak na wszelki wypadek ...opis pasuje do Brando ale to chyba nie o nim. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 chodzi o @sowos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 chodzi o @sowos To jest przekręt?Pytam bo kołowrotek mam spakowany do wysyłki.O co hello? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Kurcze... Chciałem wkleić link do tego wątku, ale został chyba usunięty... Zaoferowałem pomoc tej osobie, ale zrobiła się afera o oszustwach... Teraz sam z ciekawością pytam: CO Z TĄ POMOCĄ?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Wychodzi na to, że najbezpieczniej wysłać do jakiegoś domu dziecka ze szkółka wędkarską. Tu jest ciekawy wątek.http://jerkbait.pl/topic/54505-miejsca-w-które-można-wysłać-zalegający-pełnowartościowy-sprzęt/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 losie jedyny @sowos oficjalnie napisal ze spalila mu sie altana ze sprzetem wedkarskim,i prosil o pomoc o darowizny jak komus zalega sprzet..okazalo sie ze na jb jest wielu z golebim sercem,i @sowos uzbieral prawie pol sklepu wedkarskiego ale z ta altana wyszly cyrki bo mial wkleic fotki spalonego sprzetu.. ale ze byl w takiej rozpaczy ze nie mogl pojechac na dzialke bo lzy zalewaly mu oczy i zdjec nikt nie widzial.. i byly prosby o zdjecia ale prosby zostaly oddalone a pozniej wiele sytuacji sie nie pokrywalo,jak rodzina w rozpaczy(mama i tata) pozniej okazalo sie ze ojciec nie zyje.. i wyszlo ze spalila mu sie tylko zylka na kolowrotku 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 losie jedyny @sowos oficjalnie napisal ze spalila mu sie altana ze sprzetem wedkarskim,i prosil o pomoc o darowizny jak komus zalega sprzet..okazalo sie ze na jb jest wielu z golebim sercem,i @sowos uzbieral prawie pol sklepu wedkarskiego ale z ta altana wyszly cyrki bo mial wkleic fotki spalonego sprzetu.. ale ze byl w takiej rozpaczy ze nie mogl pojechac na dzialke bo lzy zalewaly mu oczy i zdjec nikt nie widzial.. i byly prosby o zdjecia ale prosby zostaly oddalone a pozniej wiele sytuacji sie nie pokrywalo,jak rodzina w rozpaczy(mama i tata) pozniej okazalo sie ze ojciec nie zyje.. i wyszlo ze spalila mu sie tylko zylka na kolowrotku To są sprawdzone, potwierdzone wiadomości? Paczkę do @sowos podobnie jak Kolega gaweł również mam już przygotowaną do wysyłki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 no poczekajmy na zdjecia @sowosa ktore mial wstawic jako dowod ze nie klamie , nikt poprostu mu nie wierzyl, po tym jak pare razy podpadl.. ale jak chcecie to wysylajcie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 To są sprawdzone, potwierdzone wiadomości? Paczkę do @sowos podobnie jak Kolega gaweł również mam już przygotowaną do wysyłki...Pewne jest to, że pewien czas temu jeden z kolegów odzyskał sprzęt tylko dzięki policji a drugi musiał osobiście Sowosa odwiedzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Paczka przygotowana jak w ciągu paru dni sytuacja się nie wyjaśni to wysyłam do Domu Dziecka, namiary mam z poprzedniej akcji organizowanej w ubiegłym roku. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 (edytowane) Te kwestie reguluje pkt. 6 z regulaminu giełdy:6. Na Giełdzie jerkbait.pl zakazane jest organizowanie aukcji przedmiotów jak również umieszczanie ogłoszeń zamieszczanych w tym samym czasie na portalach aukcyjnych i tablicach ogłoszeń (np. OLX.pl). Zamieszczanie linków do aukcji charytatywnych lub umieszczenie ogłoszeń w celach charytatywnych możliwe jest tylko po wcześniejszym uzgodnieniu z administracją portalu - ogłoszenia nieautoryzowane będą natychmiast usuwane. Proszę o jego stosowanie, w innym przypadku ogłoszenia / posty będą usuwane. Edytowane 7 Marca 2015 przez mario 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Kolega Godski ostrzegał od samego początku że koleś jest podejrzany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi