jerry hzs Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Gratuluje Trout ...jakim sprzetem je lowiles ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Ponieważ troszkę smutny ten wątek i nie wiele się w nim dzieje wrzucę w sumie jedynego w tym roku dobrego lipionka złowionego na wspólnym wypadzie z Efexem <_< którego udało się fajnie sfotografować.Ewek obiecuję że w 2010 więcej połowimy i w wątku Lipień 2010 zrobimy rewolucję!! Strasznie mnie ten spin&cast wciągnął..... i zaniedbuję starych znajomych. . PozdrawiamWiktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 @Wiktor fajny lipek i pięknie wybarwiony, miałem już okazję oglądać to zdjęcie na innym forum.@Jerry sprzęcik to muchóweczka Scierra IC3 9` 3/4 AFTMa z kręciołkiem Ulterga 3/4 i linką XPS dt4 grey Scientific Anglers,jako przynęty używałem dzisiaj proste i bardzo skuteczne brązki złotogłowki oraz takie wynalazki mojej roboty http://www.flyfishing.pl/katalog/fly.php?fly_id=7631 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Bardzo fajne nimfki Muszą łowić to widać PozdrawiamWiktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi