Mateczek123 Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Witam, kupiłem wklejkę Konger Impact 270/2-12, a ze nie przypasowała mi przez długi dolnik, chciałem kupić zwykłe tango z krótkim dolnikiem, byłem w kilku sklepach objechałem kilka miast, lecz każde tango miało jakiś defekt który mnie odstraszał, Trafiłem na wersje WRX (bez wad) i ją kupiłem. Byłem juz z nia 2 razy na rybach i mam wrażanie ze wędka jest mniej czuła od poprzedniej mojej wędki impact. Niby tango jest delikatniejsze(mniejsze cw). Używaliście może tego kijka(wrx)? Jeżeli tak, to jakie macie zdanie na jego temat. Czy może łowiliscie na zwykle tango i wrx- jakie macie własne odczucia po użytkowniku tych kijków. Pozdrawiam Serdecznie. Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Witam mam tango 1-10g ale czy wrx nie wiem jak sprawdzę to dam znać pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryzjer Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 mialem(czarnego) tango i mega fajny kijek natomiast jesli chodzi o WRX to niestety jest to totalne badziewie. Wiekszosc mi znanych osob tak uwaza zupelnie nie udana seria. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertsWalters Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Mam 2.75 ze starej serii 1-10g zielony IM7 nówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Witam, kupiłem wklejkę Konger Impact 270/2-12, a ze nie przypasowała mi przez długi dolnik, chciałem kupić zwykłe tango z krótkim dolnikiem, byłem w kilku sklepach objechałem kilka miast, lecz każde tango miało jakiś defekt który mnie odstraszał, Trafiłem na wersje WRX (bez wad) i ją kupiłem. Byłem juz z nia 2 razy na rybach i mam wrażanie ze wędka jest mniej czuła od poprzedniej mojej wędki impact. Niby tango jest delikatniejsze(mniejsze cw). Używaliście może tego kijka(wrx)? Jeżeli tak, to jakie macie zdanie na jego temat. Czy może łowiliscie na zwykle tango i wrx- jakie macie własne odczucia po użytkowniku tych kijków. Pozdrawiam Serdecznie. MateuszCo to były za defekty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Witam, kupiłem wklejkę Konger Impact 270/2-12, a ze nie przypasowała mi przez długi dolnik, chciałem kupić zwykłe tango z krótkim dolnikiem, byłem w kilku sklepach objechałem kilka miast, lecz każde tango miało jakiś defekt który mnie odstraszał, Trafiłem na wersje WRX (bez wad) i ją kupiłem. Byłem juz z nia 2 razy na rybach i mam wrażanie ze wędka jest mniej czuła od poprzedniej mojej wędki impact. Niby tango jest delikatniejsze(mniejsze cw). Używaliście może tego kijka(wrx)? Jeżeli tak, to jakie macie zdanie na jego temat. Czy może łowiliscie na zwykle tango i wrx- jakie macie własne odczucia po użytkowniku tych kijków. Pozdrawiam Serdecznie. MateuszWidziałem kiedys na sucho tego nowego WRXa i w porownaniu ze starymi Championami to niestety zle mi sie zkojarzyły... niby design ma przyciagac ale akcja nie ta co kiedys i ogolnie to juz nie ten klimat co tamte Championki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateczek123 Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Co to były za defekty ?np; krzywo powklejane przelotki, krzywa wklejka, badziewnie zrobine łącza dwoch segmentow. W jednym sklepie wedkarskim dowiedziałem sie ze ,,niby,, jest to spowodowane poprzez słaba jakosc fabryki która to produkowała dla kongera wedki. Niby konger ostatnio zmienil fabryke i ma byc lepiej, co dla mnie jest potwierdzeniem nowo zakupiony wrx , który ma wszystko tak jak trzeba. A tak w ogóle dzisiaj spedziłem kilka godzin nad wodą, kilkanaście okoni złapanych od 15-30cm i zmieniam zdanie co do tego wrx- jest dobry, moim zdaniem -troszeczke sztywniejsza wklejka od zwykłego tanga, ale za to bardziej dynamiczny kij i pewniejsze zacięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 No i gicior.....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 np; krzywo powklejane przelotki, krzywa wklejka, badziewnie zrobine łącza dwoch segmentow. W jednym sklepie wedkarskim dowiedziałem sie ze ,,niby,, jest to spowodowane poprzez słaba jakosc fabryki która to produkowała dla kongera wedki. Niby konger ostatnio zmienil fabryke i ma byc lepiej, co dla mnie jest potwierdzeniem nowo zakupiony wrx , który ma wszystko tak jak trzeba. A tak w ogóle dzisiaj spedziłem kilka godzin nad wodą, kilkanaście okoni złapanych od 15-30cm i zmieniam zdanie co do tego wrx- jest dobry, moim zdaniem -troszeczke sztywniejsza wklejka od zwykłego tanga, ale za to bardziej dynamiczny kij i pewniejsze zacięcia.Pytam bo sam ostatnio nabyłem Tango (1-10g), ale u mnie rzekłbym wszystko w jak najlepszym porządku(przelotki, wklejka, łączenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateczek123 Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Pytam bo sam ostatnio nabyłem Tango (1-10g), ale u mnie rzekłbym wszystko w jak najlepszym porządku(przelotki, wklejka, łączenie)No to super, dzisiaj znów byłem na rybkach i coraz bardziej przypasowuje mi ten kij, krotki dolnik to jest To! Czekam na większe rybki, jestem ciekaw jak sprawdzi sie przy 40+ okoniu czy tam przy wymiarowym szczupaku, jak na razie jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Wiesz kiedyć miałem 3.00m tango z czarnej serii i uważałem go za super okoniowy badyl niestety po jednych zawodach zostawilem w aucie i tyle go było, później kupiłem odziwo zielony 2,7 i stwierdziłem, że to jest dopiero szpada okoniowa łowie nim do tej pory także twój WRX też będzie niczego sobie kwestia wpasowania i obłowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 ad Piotr Boruch Pewnie słyszałeś już ten dowcip milion razy , ale jak popatrzyłem na nazwisko to od razu mi się przypomniała ta gra półsłówek - Czy jest Piotr Boruch?- Nie ma Piotra Borucha. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi