zorro Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Panowie,wpierdzieliłem gdzieś i już parę dni szukam, papierowego schematu od turka-X 3000/3500C...Cały problem polega na tym, że nie jest mi on potrzebny do niczego innego jak tylko sprawdzenia czy pinion ma numer F95-2301 czy jakiś, kurna, inny... No bo nie pamiętam... Jeśli który z Panów ma gdzieś schemat, mniej więcej na wierzchu, to czy mógłby sprawdzić ten numerek i napisać czy się mylę, czy nie..Bardzo proszę i już z góry dziękuję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Tomku jesli to część na schemacie numer 45 a więc Pinion Gear zgodnie z schematem Turka - X3000 / 3500C to jest to symbol 6F920401 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Może tutaj się coś znajdzie?http://jerkbait.pl/topic/29628-schemat-ko%C5%82owrotka-daiwa-tournament-x3000c-poszukiwany/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerwc Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Może tutaj się coś znajdzie?http://jerkbait.pl/topic/29628-schemat-ko%C5%82owrotka-daiwa-tournament-x3000c-poszukiwany/Tutaj nie ma opisu elementów :< w ZIA chyba inny jest pinion (nr F36-8401)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Tomku jesli to część na schemacie numer 45 a więc Pinion Gear zgodnie z schematem Turka - X3000 / 3500C to jest to symbol 6F920401Bardzo dziękuję Panie Karolku, tego właśnie było mi trzeba.. Choć i trochę smutku jest, że pamięć już chyba nie ta... :lol: Wszystkim Panom też dziękuję za zainteresowanie i chęć poratowania nieboraka.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi