W dobie ciągłego pośpiechu, ciągłych poszukiwań lepszych miejscówek coraz częściej podróżujemy coraz dalej i dłużej by w końcu odnaleźć "wodę obiecaną". Długie podróże, częsta i szybka zmiana miejsc bardzo często naraża nas na uszkodzenia zarówno sprzętowe jak i naszych zasłużonych w niejednym boju pojazdów.
Temat ten ma na celu przestrzec Wszystkich przed tym co może wydarzyć się podczas naszych wędkarskich wypadów zarówno ze sprzędem jak i elementem transporującym i jak tego uniknąć
Pytanie
Piotr Boruch
W dobie ciągłego pośpiechu, ciągłych poszukiwań lepszych miejscówek
coraz częściej podróżujemy coraz dalej i dłużej by w końcu odnaleźć "wodę obiecaną". Długie podróże, częsta i szybka zmiana miejsc bardzo często naraża nas na uszkodzenia zarówno sprzętowe jak i naszych zasłużonych w niejednym boju pojazdów.
Temat ten ma na celu przestrzec Wszystkich przed tym co może wydarzyć się podczas naszych wędkarskich wypadów zarówno ze sprzędem jak i elementem transporującym i jak tego uniknąć
Top użytkownicy dla tego pytania
9
8
5
4
Popularne dni
7 Mar
35
17 Mar
10
9 Mar
8
25 Mar
8
Top użytkownicy dla tego pytania
Piotr Boruch 9 odpowiedzi
Jano 8 odpowiedzi
Artur43 5 odpowiedzi
Tomrusz 4 odpowiedzi
Popularne dni
7 Mar 2015
35 odpowiedzi
17 Mar 2015
10 odpowiedzi
9 Mar 2015
8 odpowiedzi
25 Mar 2015
8 odpowiedzi
Popularne posty
Janusz Wideł
Cud ,miód, malina ,to koledzy też tak mają myślałem że to tylko ja jestem idiotą ciągnącym po asfalcie tylną belkę od przyczepki,zostawienie otwatego pudełka z muchami na dachu auta też mi się zdaży
fryc203
Miałem miejscówkę nad Wisłą, gdzie trzeba zostawić samochód w zatoczce w krzakach i iść z buta około 500 m. Rano, jeszcze ciemno przejeżdżam przez wał i widzę, że w mojej zatoczce stoi samochód, myślę
sacha
Pełniłem zaszczytny obowiązek służby wojskowej w Modlinie - Twierdzy pod koniec lat 70. Dobrym żołnierzem nie byłem raczej bo poznałem "dogłębnie" kazamaty ale co tam, Waryński też tam siedział. N
Opublikowane grafiki
126 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi