Skocz do zawartości

PETYCJA / Kamienna Woj Świętokrzyskie / WODĄ GÓRSKĄ

uvex

Rekomendowane odpowiedzi

Wita.

Jak w temacie. Razem z grupą kolegów, od jakiegoś czasu staramy się o utworzenie na rzece Kamiennej odcinka wody górskiej.

Dzięki naszej determinacji wiemy, że wreszcie i nasze koło tj. nr 41 Skarżysko Miasto, łaskawie ma wystąpić z tą inicjatywą na zjeździe PZW O Kielce, które to ma się odbyć w połowie kwietnia br.

Stąd też nasza prośba, aby podpisywać się pod petycją w celu uzmysłowienia kolegą rządzącym naszymi wodami, iż nie jest to tylko i wyłącznie fanaberia kilkunastu wędkarzy.

Z góry serdecznie dziękuję i zasyłam link przedmiotowej petycji.

www.petycjeonline.com/statuk_rzeki_kamienna

Pozdrawiam

Ps. Po podpisaniu petycji należy wejść na swoją skrzynkę internetową i kliknąć link zwrotny w celu potwierdzenia złożenia podpisu. ;)

Edytowane przez uvex
  • Like 5

Ponawiam swoją prośbę.

Im więcej podpisów tym większe znaczenie petycji.

Tymczasem na Forsie ponad 60 wejść, na jb około 300, na ŚPW ponad 150

i o zgrozo petycję podpisało raptem 28 osób!!! :(  :(  :(

Panowie, czy naprawdę tak trudno poświęcić 5 minut?

Może ktoś ma jakiś pomysł? Może prośbę umieściłem niew w tym wątku co trzeba? :huh:

Kurde sam nie jestem działaczem.

Ponad 4 dychy na karku, więcej niż 30 latek z wędką w łapie i do tej pory byłem na dwóch zebraniach mojego koła.

I jak widzę ten cały bajzel i tych ludzi na zebraniach, co to twierdzą, że NIC SIĘ NIE DA ZROBIC to szlag mnie trafia i do głowy przychodzi myśl,

co by to wszystko pomalutku do góry nogami postawić. :angry: 

Jednakże, właśnie przeżywam zimny prysznic. Naprawdę jestem zszokowany podejściem szanownych kolegów. :( 

Pozdrawiam

Zrobione, ale jedno mnie zaszokowało - tam jest dopiero 48 podpisów!!! Zacna petycja i jerkbait śpi? W wątku o pomocy dla pogorzelca była kilkakrotnie większa aktywność w ciągu godziny! Ruszcie się do cholery, to Wam zajmie najwyżej minutę.

Dla leniwych link z pierwszego postu:

http://www.petycjeonline.com/statuk_rzeki_kamienna

• Like 1

1050 odsłon łącznie na Jerkbait, FORS, ŚPW, PPW Podpisów 56!!! Panowie o co chodzi?! Co trzeba zrobić abyście pomogli nam w naszych staraniach?

Nie rozumiem wędkarskiego społeczeństwa. Niestety, coraz bardziej nie rozumiem!

Zebranie w kole liczącym 1000 członków z łączną liczbą zebranych 35 osób. Prośba do społeczeństwa liczącego kilka tysięcy osób (szacunkowa ilość forumowiczów na wymienionych portalach) podpisów 56

Rozumiem, że władze PZW począwszy od prezesów kół poprzez władze okręgowe, skończywszy na ZG działają bardzo dobrze i nie ma co im głowy zawracać.

No cóż, o ja głupi i naiwny. Myślałem, że oni wszyscy dymają nas od tyłu i że trzeba coś próbować zrobić we własnym zakresie, ale widzę, że się myliłem!!! 

Nic to dziękuję bardzo tym co się podpisali. Jestem wam wdzięczny. Niezdecydowanych mimo wszystko zachęcam do złożenia podpisu pod petycją.

Więcej  nie zamierzam się już płaszczyć przed szanownym gronem.

Pozdrawiam.

Uvex, przecież tak jest wszędzie i zawsze. Takie życie. Aż dziw mnie bierze że się z tym nie spotkałeś wcześniej.

To ten sam mechanizm jak na przykład umawianie się na imprezę. Jak jeszcze miesiąc wszyscy za. W przeddzień - zostaje garstka bo u reszty japończycy.. To samo się tyczy kwestii kontroli, umawiania się na akcje typu krześliska, zarybienia, tarliska czy inne. "Weźmy się i zróbcie" hasłem przewodnim. Druga tego część częstokoroć : "my ponarzekamy że tak mało zrobione".

I dlatego w PZW jest jak jest. Wiekszość psioczy i klnie ale biernie, część klnie ale coś robi. Są też tacy, którzy nie klną, ale to margines ;)

• Like 1