Skocz do zawartości

PETYCJA / Kamienna Woj Świętokrzyskie / WODĄ GÓRSKĄ

uvex

Rekomendowane odpowiedzi

Pamiętam taki plakat organizacji ekologicznej, z orłem bielikiem. Podpis brzmiał:

"Stu nas ludzi żałuje, a żaden nie wspiera...

Może trzeba dopisać, że w nagrodę za podpis,zostanie rozlosowana jakaś stella ;)

Edytowane przez Roseth
  • Like 1

@DanekM

Przerabiałem ale w znacznie mniejszym gronie. Organizowaliśmy sprzątania, ogniska itp. Czas a raczej jego brak, rodziny i dzieci (kochanki :lol:  :lol:  :lol:  to żart oczywiście) praca, szybko pokazał miejsce w szeregu dla takich inicjatyw. Ale to były zajęcia zajmujące kilka godzin. Tymczasem podpisanie petycji to raptem 2 - 3 minuty. I tu jest właśnie coś czego nie pojmuję.

@Roseth

Myślę, że wystarczyłby Zauber no może nie ten klasyczny a ten CF :lol:  :lol: :lol:  

Ten napis na plakacie, to okrutna prawda zawarta w paru słowach :(

Pozdrawiam.

Ciekawe z czego to wynika, że na 2000 odsłon tylko 108 osób podpisało? Obstawiam lenistwo.

Może to zabrzmi dziwnie, ale mam nadzieję, że tylko i wyłącznie z lenistwa. Inne powody całkowicie będą niezrozumiałe.

Aczkolwiek znając ludzką naturę, a co za tym idzie również naszych kolegów, niewykluczone :(

Hahaha padłem :P  Nie pomyślałem nawet o tym hahah :D  Jak chcesz porozmawiać to na priv poproszę bo ogólnie temat może być drażliwy a nie chciał bym otwarcie podgrzewać atmosfery :)

To ja poproszę o info na priv. Może mi klapy z oczy spadną. Może trzeba będzie się publicznie ukajać.

Pozdrawiam

Podpisane. Mała ilość podpisu jest wynikiem przede wszystkim małej popularności wątku, dopiero teraz się natknąłem a popieram każde inicjatywy, które służą ochronie rybostanu.

To, że około 20 osoba podpisuje to chyba norma. Na petycje idące w dziesiątki tysięcy podpisów są setki tysięcy odsłon. Większość osób olewa, jeśli to woda na której nie łowią.

• Like 1

Nalot na wątek to by się zrobił gdyby go zatytułować - Oddam Stellę w dobre ręcę - kto pierwszy ten lepszy. Z 500 podpisów by wpadło w 5 minut. A poważnie to zgadzam się, że dużo osób nie podpisuje w myśl(?) zasady: nie łowię tam to co mnie to obchodzi. Smutne.

• Like 1