Roseth Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) Pamiętam taki plakat organizacji ekologicznej, z orłem bielikiem. Podpis brzmiał: "Stu nas ludzi żałuje, a żaden nie wspiera... Może trzeba dopisać, że w nagrodę za podpis,zostanie rozlosowana jakaś stella Edytowane 9 Marca 2015 przez Roseth 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 @DanekM Przerabiałem ale w znacznie mniejszym gronie. Organizowaliśmy sprzątania, ogniska itp. Czas a raczej jego brak, rodziny i dzieci (kochanki to żart oczywiście) praca, szybko pokazał miejsce w szeregu dla takich inicjatyw. Ale to były zajęcia zajmujące kilka godzin. Tymczasem podpisanie petycji to raptem 2 - 3 minuty. I tu jest właśnie coś czego nie pojmuję. @Roseth Myślę, że wystarczyłby Zauber no może nie ten klasyczny a ten CF :lol: Ten napis na plakacie, to okrutna prawda zawarta w paru słowach Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 W wersji "papierowej" z grodu Stara mam już prawie 40 podpisów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Panowie no ruszcie się troszkę ja wiem że większości pewnie nawet nie wie gdzie jest ta rzeczka ale następnym rzazem to może wy będziecie coś organizować to działa w dwie strony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Podpisane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 W wersji "papierowej" z grodu Stara mam już prawie 40 podpisów. Mam nadzieję, że na papierku będzie lepiej, bo petycję online podpisało raptem 107 wędkarz internautów, na prawie 2000 tysiące odsłon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 To ja też . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Mam nadzieję, że na papierku będzie lepiej, bo petycję online podpisało raptem 107 wędkarz internautów, na prawie 2000 tysiące odsłon Ciekawe z czego to wynika, że na 2000 odsłon tylko 108 osób podpisało? Obstawiam lenistwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Ciekawe z czego to wynika, że na 2000 odsłon tylko 108 osób podpisało? Obstawiam lenistwo. Może to zabrzmi dziwnie, ale mam nadzieję, że tylko i wyłącznie z lenistwa. Inne powody całkowicie będą niezrozumiałe.Aczkolwiek znając ludzką naturę, a co za tym idzie również naszych kolegów, niewykluczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baloonstyle Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Jest coś innego na rzeczy Może nie na samym JB ale na tych wyżej wymienionych portalach. Na 99% u mnie wiem dlaczego jest takie małe zainteresowanie i raczej nie jest to lenistwo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Myślisz że większość to gliździarze ? I wolą robakiem pstrągi atakować ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baloonstyle Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Hahaha padłem Nie pomyślałem nawet o tym hahah Jak chcesz porozmawiać to na priv poproszę bo ogólnie temat może być drażliwy a nie chciał bym otwarcie podgrzewać atmosfery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Hahaha padłem Nie pomyślałem nawet o tym hahah Jak chcesz porozmawiać to na priv poproszę bo ogólnie temat może być drażliwy a nie chciał bym otwarcie podgrzewać atmosfery To ja poproszę o info na priv. Może mi klapy z oczy spadną. Może trzeba będzie się publicznie ukajać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baloonstyle Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Miłego czytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Hahaha padłem Nie pomyślałem nawet o tym hahah Jak chcesz porozmawiać to na priv poproszę bo ogólnie temat może być drażliwy a nie chciał bym otwarcie podgrzewać atmosfery Poproszę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baloonstyle Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Sry poprawiam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woder Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Poszło trzymam kciuki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Podpisane. Mała ilość podpisu jest wynikiem przede wszystkim małej popularności wątku, dopiero teraz się natknąłem a popieram każde inicjatywy, które służą ochronie rybostanu. To, że około 20 osoba podpisuje to chyba norma. Na petycje idące w dziesiątki tysięcy podpisów są setki tysięcy odsłon. Większość osób olewa, jeśli to woda na której nie łowią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Robert napisz ile tytanu w tytanie powinno byc, albo smaru w smarze w Stelli. to odrazu nalot na watek sie zrobi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Robert napisz ile tytanu w tytanie powinno byc, albo smaru w smarze w Stelli. to odrazu nalot na watek sie zrobi Pozdrawiam Pawle Ps. To jak składamy jakiegoś patyka na przyszły sezon??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 A co tam Robert chcesz budowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 A co tam Robert chcesz budowac Poszedł priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Nalot na wątek to by się zrobił gdyby go zatytułować - Oddam Stellę w dobre ręcę - kto pierwszy ten lepszy. Z 500 podpisów by wpadło w 5 minut. A poważnie to zgadzam się, że dużo osób nie podpisuje w myśl(?) zasady: nie łowię tam to co mnie to obchodzi. Smutne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 to i ja podpisze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek74 Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 podpisane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi