kokosz77 Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Jako ze z drukarkami nie mam zbyt wiele do czynienia , a poprzednia padla musze zakupic nowa drukarke , i bedzie to drukarka laserowa . Tylko jaka ??Cena tak do 600 zl moze macie jakies sprawdzone modele:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Kieruj sie przede wszystkim kosztami materiałów eksploatacyjnych. Ja jestem zadowolony z drukarek Brother, mam jedna atramentówkę oraz starszą laserową i jak narazie jest z nimi wszystko ok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Materiały eksploatacyjne do atramentówek Brother kosztują grosze. Zamienniki są bardzo dobrej jakości. Mam Brother DCP-J140W.Dużo drukuję i poprzednia HP była droższa w eksploatacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 A jak chcesz niezawodną to szukaj coś z Kyocera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Też mam Brother-a i polecam- tania eksploatacja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabello Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Jeśli wystarczy wydruk monochromatyczny to polecam OKI b411dn ma auto duplex i toner na karton wydruku tekstowego. Dodam że toner zamiennik kosztuje Max. 70zł. Wydruk najtańszy z możliwych! Wysłane z mojego XT1032 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojt1988 Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 ja również polecam Brothera, a konkretnie model DCP-L2500D. Z zalet - wbudowany skaner, automatyczny duplex (drukowanie dwustronne), bardzo tanie materiały eksplatacyjne (zamienniki). Toner na 1600 stron za jakieś 60 zł z przesyłką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seb603 Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Również Brother cena do jakość jak najbardziej na tak. Przed zakupem zorientuj się po ile chodzą tonery do danego modelu.Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi