LFF Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Witam. Szukam muszkarzy z okolić Gorzowa Wlkp. Zaczynam przygodę z muchami i chętnie poznam ludzi z jakimś doświadczeniem w tym temacie. No i zawsze to raźniej wśród swoich i można się wspólnie gdzieś na rybki wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 kilku sie znajdzie tutaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LFF Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 (edytowane) Fajnie by było, dzisiaj byłem opłacić kartę w centrum wędkarskim. Pytałem czy znają kogoś kto łowi na muchę w tych okolicach, niestety o nikim takim nie słyszeli, obawiam się że będę wyjątkiem a przynajmniej nie licznym, choć wcale mnie to nie zniechęca a wręcz przeciwnie . Ale fajnie by było znać się w kilka osób i wymieniać doświadczeniami.EDIT!!! oż w m.... dopiero teraz zobaczyłem że jesteś z Gorzowa To kiedy i gdzie gonimy z muchami ??? Edytowane 7 Marca 2015 przez LFF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proraf Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Popeye nie łowi na muchę, ja zresztą tez nie( jak Cię zainteresują multiplikatory to pomogę ) Ale znamy muszkarzy i są tutaj na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LFF Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 własnie sprzedałem swoje castingi i całe siano wpakowałem w bzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidos Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Na FB szukaj FFC czyli Fly Fishing Culture https://www.facebook.com/FlyFishingCulture?fref=ts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LFF Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Ok już znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LFF Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Po tygodniu spędzonym z muchowym kijem nad Wartą przekonałem się że muszkarz to naprawdę niecodzienny widok w naszych stronach. Prawie za każdym razem miałem widownię, ludziska podchodzą i zagadują. Nie brakuje ciekawskich jak i cwaniaków. Kilku nawet wkręciłem fazę że do Warty pstrąga wpuścili i od tego sezonu będzie tu odcinek górski Trochę to irytujące, człowiek uczy się machać dopiero i chciałby w spokoju się skupić, a tu za plecami stoi taki i łypie okiem, a mi się linka plącze Do tego co niektórzy komentują moje niezbyt na razie udane rzuty, albo udzielają rad bo widzieli w TV jak się tym rzuca itd. Ogólnie sansacja ale lepiej niech się przyzwyczają, coraz cieplej się robi , robactwo zaczyna latać...... no co będę więcej gadał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidos Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Daj sobie spokój z wartą na początek zasuwaj na starorzecza wiosną fajnie się łowi wzdręgi , na początku na warcie ukleje cię wykończą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LFF Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 (edytowane) Już mam na celowniku niewielkie oczko gdzie wzdręgi zawsze skubały i jest sporo drobnego okonia, na razie nie chodziło mi o łowienie tylko o fly cast, a do Warty mam najbliżej więc . Edytowane 25 Marca 2015 przez LFF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi