Skocz do zawartości

Szukam muszkarzy z okolic Gorzowa Wlkp.

LFF

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Szukam muszkarzy z okolić Gorzowa Wlkp. Zaczynam przygodę z muchami i chętnie poznam ludzi z jakimś doświadczeniem w tym temacie. No i zawsze to raźniej wśród swoich :)  i można się wspólnie gdzieś na rybki wybrać.

Fajnie by było, dzisiaj byłem opłacić kartę w centrum wędkarskim. Pytałem czy znają kogoś kto łowi na muchę w tych okolicach, niestety o nikim takim nie słyszeli, obawiam się że będę wyjątkiem a przynajmniej nie licznym, choć wcale mnie to nie zniechęca a wręcz przeciwnie ;) . Ale fajnie by było znać się w kilka osób i wymieniać doświadczeniami.

EDIT!!! oż w m.... dopiero teraz zobaczyłem że jesteś z Gorzowa

To kiedy i gdzie gonimy z muchami ???

Edytowane przez LFF

• 2 tygodnie później...

Po tygodniu spędzonym z muchowym kijem nad Wartą przekonałem się że muszkarz to naprawdę niecodzienny widok w naszych stronach. Prawie za każdym razem miałem widownię, ludziska podchodzą i zagadują. Nie brakuje ciekawskich jak i cwaniaków. 

Kilku nawet wkręciłem fazę że do Warty pstrąga  wpuścili i od tego sezonu będzie tu odcinek górski :D Trochę to irytujące, człowiek uczy się machać dopiero i chciałby w spokoju się skupić, a tu za plecami stoi taki i łypie okiem, a mi się linka plącze  :angry:  Do tego co niektórzy komentują moje niezbyt na razie udane rzuty, albo udzielają rad bo widzieli w TV jak się tym rzuca itd. Ogólnie sansacja :) ale lepiej niech się przyzwyczają, coraz cieplej się robi , robactwo zaczyna latać...... no co będę więcej gadał :D

• Like 1

Już mam na celowniku niewielkie oczko gdzie wzdręgi zawsze skubały i jest sporo drobnego okonia, na razie nie chodziło mi o łowienie tylko o fly cast, a do Warty mam najbliżej więc ;) .

Edytowane przez LFF