Kriss Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Witam, proszę o instrukcję, jak wstawić zdjęcie. Próbowałem, ale pojawia mi się komunikat, że nie mam uprawnień do takiego rozszerzenia. Pozdrawiam i dziękuję za pomoc. P.S. Widzę, że rozpoczynając wątek mam możliwość bezpośredniego wstawienia pliku... A odpowiadając nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Szukaj linku do *.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 http://jerkbait.pl/topic/36343-kr%C3%B3tki-kurs-wrzucania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sinopapużasty Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 szukajcie a znajdziecie: http://jerkbait.pl/topic/36343-krótki-kurs-wrzucania-zdjęć-na-forum/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kriss Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Wierzcie mi, że szukałem, co prawda "wstawiania zdjęć", a nie "wrzucania", ale szukałem...Godski pisze, o opcji dodaj pliki na dole strony - może jestem ślepy, ale nie widzę takiej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 prezes77 Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Kriss , na dole w rogu masz "więcej opcji" kliknij i zobaczysz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kriss Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 O i to jest konkret, dzięki Prezes77. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 alex62 Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Jestem cienki w komputerach i jak dla mnie system ,, godskiego '' dodaj plik jest najprostszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kriss
Witam, proszę o instrukcję, jak wstawić zdjęcie. Próbowałem, ale pojawia mi się komunikat, że nie mam uprawnień do takiego rozszerzenia.
Pozdrawiam i dziękuję za pomoc.
P.S. Widzę, że rozpoczynając wątek mam możliwość bezpośredniego wstawienia pliku... A odpowiadając nie...
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi