minecjusz Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Dragon XT69 0,16-0,18Fajna i tania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 dragon team dragon spin - polowalem z nia na bolenie przez spora czesc sezonu - daje rade a jak chcesz nylon ktory dobrze przenosi drgania to sunline machine gun cast http://www.tackletour.com/reviewsunlinemachineguncast.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 16 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Na a ta HM69 lub HM80 pamiętam ze miałem je w średnicach 0,16 i chyba coś koło 0,25 tylko juz nie pamiętam jak się nimi łowiło ...I przede wszystkim mają pamięć kształtów?A na yt jest filmik pt: "zestaw testowy" gość łowi pstrągi multikiem (scorpion) i żyłka mmiado dino tez ja miałem a pamięć miała na 100% wiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi