Piotr Boruch Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Dragon Invader - Panowie czy ktoś ma, łowił ewentulnie mial w ręce, zastanawiam się nad zmianą kija na zimowego pstrążka, klenia w dużej rzece górskiej, kleń, jaź w niezbyt wielkiej krakowskiej Wiśle. Prosze o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomtar Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Tak ja posiadam ten kijek, ale jeszcze nie łowiłem zamierzam przetestować go na wiśle. Jest bardzo lekki, super wykończony. Udało mi się go kupić w dość fajnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 No cóż ceną nie grzeszy ale mam już tego tyle, ze teraz zamierzam już zmieniać kije tylko jakościowo tylko jakoś nie moge sie w 100% przekonać do Hm -ek. A chlopaki z Kr Fishing czyt. Fenwick Polska jakoś nie mogą dobrać mi kija, a coś zbrojonego.,...jakoś nie mogę się do tej formy przekonać a te gabaryty w Invaderze byłyby w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomtar Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Mi się udało kupić ten kijek za 750zł, więc myślę ze cena w miarę atrakcyjna. Tak wiem, powinienem kupić pewnie z pracowni, bo to dragon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Kij w tej cenie eksperymentalnie ubierany w pracowni, kwestia gustu jednak chlopaki z Dragona umieją ubrać w odpowiedni sposób coś co kosztuje więcej niż 100zł raczej bardziej im bym zaufał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomtar Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Również kij z pracowni nie jest wiele więcej wart, ale marketing pracowni działa cuda jak widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Wolę wziąć do ręki kij już gotowy przymierzyć do siebie, pomyśleć i kupić i jakoś nigdy nie wiem co wyjdzie jak biorę blank w pracowni, cóż nie każdy ma aż tak duża wyobraźnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi