Robert Borkowski Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Witam wszystkim mam pytano co myślicie o taki sprzecieWedka abu garcia vendetta 60-100gMultiplikator abu garcia 5601 bcx Splecione stern 0,23mm do 20kg Proszę o opinię pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Dzień dobryA z czym ma się zmagać ten zestaw aby dać lub nie dać rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Gdy byłem na kupnie sprzętu o podobnych parametrach do twoich to szukałem informacji właśnie na temat tego kija... szkoda gadać ... ogólnie jakość do kitu ... odpadają przelotki... bez powodu.Na YT jest filmik jak koleś rzuca tą wędka o ziemie (ze złości) bo było widać jak przelotka wisi na nitce... szybko zrezygnowałem z tego kija ... co do multika to Abu "made in china" o ile mnie pamięć nie myli to kosztuje on w granicach 350zl ... w tej cenie masz c3, c4 (używane) ale w dobrym stanie ... wyprzedziłem kolegów Uff 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 ...prawie ci się udało moje pytanie nie jest bezpodstawne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Borkowski Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 A ty szymon jaki masz zestaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 A ty szymon jaki masz zestaw?Ja jestem w posiadaniu Abu Garcia Ambassadeur 5601 JB (jerkbaiter) Wędka na blanku Astral Jerk 50-125gPlecionka Dragon nie pamiętam coś tam Quatro ale nie jestem pewien japan... 0,22 22kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Radziłbym jeszcze odpowiedzieć na pytanie @BOB1 jest w stanie Ci dużo pomóc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Borkowski Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Potrzebuje szybka akcje kija i operowanie dużymi jerkami żeby zestaw był wytzymaly i niezawodny:operowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 (edytowane) Duże jerki? pojęcie względne. Jaka waga?Kija nie znam to nie gadam. Multik da rade i 100g. A na bardzo ciężko to plecionkę wybrał bym mocniejszą. Edytowane 11 Marca 2015 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Borkowski Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Do ciebie100g nie większe:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Łowię tym kijem, mocny i solidny kołek. 100g nie robi na nim żadnego wrażenia. Opisany prawidłowo. Wykonanie adekwatne do ceny, prawidłowe. Narzędź idealny do jerkowania największymi jerkami. Btw. nie oglądaj za dużo yt. Mogę nagrać 17 filmów na których przelotki nie odpadną pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) 5601 jb pociśnie i 200 g lecz to duży młynek wiec i dłonie muszą być ,,odpowiedniego rozmiaru,, w przeciwnym przypadku operowanie zestawem jest męczące i niewygodne. Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez Radbraw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 5601 jb pociśnie i 200 g lecz to duży młynek wiec i dłonie muszą być ,,odpowiedniego rozmiaru,, w przeciwnym przypadku operowanie zestawem jest męczące i niewygodne.mam jb jak i również mam 15 lat leży idealne w ręce a dłonie mam średniego rozmiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 mam jb jak i również mam 15 lat leży idealne w ręce a dłonie mam średniego rozmiaru Podczep młynek pod kijek pomachaj kilka godzin i wtedy napisz o komforcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Podczep młynek pod kijek pomachaj kilka godzin i wtedy napisz o komforcie.Nie pisze o komforcie rzucania tylko o jego wielkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi