Czerwc Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Na miniaturowych łożyskach raczej będzie ciężko z tym napisem Ostatnio kupiłem łożyska Nsk Japan, większe miało taki napis a mniejsze już nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Na łożyskach EZO z którymi miałem doczynienia ( średnica zewnętrzna do 14 mm ) nie spotkałem napisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Jako tjuningowjec swoich maszyn , nie żaden znawca tematu, nie spotkałem oznaczeń na łożyskach EZO 4x8x3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz67 Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Jeśli nie było żadnych napisów,to jaka pewność że w waszych maszynkach jest org.. EZO.Moim zdaniem co najmniej powinien być napis firmy na opakowaniu,jak łożysko jest miniaturowe,Chyba że wystarczy dmuchnąć jak zakręci to EZO. interesowało mnie łożysko 7x11x3 cena orginalnego EZO to 36zł- brak, w necie 15-18zł niby Ezo,coś tu nie tak Bliżej nieokreślony prod.. cena 4-5zł.Oglądałem o średnicy około 20mm-jest napis EZO, Japan- może jednak wypowiedzą się znawcy.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Niestety na miniaturkach nie ma napisu. I to jest pole do naduzyć dla nieuczciwych sprzedawców. Ja kiedyś pakowałem EZO a obecnie tanie po 5 zł. Tylko po zakupie sprawdzam jak kręcą i słabe eliminuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Kupowałem w hurtowni stacjonarnej. Na opakowaniach ( torebki strunowe ) zaklejone taśmą papierową z logiem i nr referencji producenta, MR 117.ZZ EZO kosztowało ok. 28 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerwc Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Na opakowaniu jest informacja że łożysko to ezo, lecz na samym łożysku zazwyczaj nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi