pepa73 Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Warciane klimaty Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 W oczekiwaniu na wiosnę. Dolina rzeki Wel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 joker to już wiem gdzie na pstrągi mykasz przy zwalonym drzewie koło mostu zawsze coś stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 ale o tym cicho sza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Takie tam z ostatniego wypadu nad Łęg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 na bezrybiu i ..... ryba PZDRZanderix 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Liść w wykonaniu mojej dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Może mało przyrody ale super foto naszego Wrocławskiego Sky Towera : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorxix Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Taki duży, biały jakoś tak sceptycznie na mnie spojrzał. Cóż, papu przy sobie nie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Żona nad wodą czasem się nudzi i coś tam uchwycilunch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Narwiański krajobraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Jesień i zima w mojej malowniczej rzeczce Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Górna Narew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Kilka lat wstecz w poszukiwaniu jakiegoś nowego, ukrytego w lesie jeziorka,wgramoliłem się na strome, skaliste wzniesienie i oczom Mym ukazał się ten widok Przejrzystość powietrza była niesamowita, w tle ta ciemniejsza kreska to M.Północne znajdujące się w odległości około 30km. Po raz pierwszy w życiu żałowałem że nie wziąłem ze Sobą normalnego aparatu fotograficznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Fajna ta górna Narew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Dziś na balkonie spotkałem takiego pięknego kolegę i nie mogłem się powstrzymać od zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 mają teraz gody, więc łatwe do podejścia są ot i E.T. stanął na mej drodze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiloniemy Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Witam.Zaczynam zabawę ze zdjęciami.Sony alfa 100,szukam tematu,technikę ciężko przyswoić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Na drugim zdjęciu śmieci nie za piękne, ale koncentrina pasuje do tego ptaszka. Jest to jakiś gatunek dzierzby, ale nie wiem dokładnie jaki, wygląda na podgatunek dzierzby gąsiorka, ale nie jest to idealnie gąsiorek, wydawała się trochę większa, bardziej kolorowa i miała dłuższy ogon. wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Pogrzebałem w necie i z wielki trudem znalazłem. Dla pewnie nielicznie zainteresowanych jest to chyba Long-tailed Shrike, Lanius Schach, polskiej nazwy nie ma, ale można przetłumaczyć jako Dzierzba Długoogonowa( Długosterna). wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zanderix-Fajne zdjęcie-to zaciekawienie obiektywem na drugim to w związku z godami? pzdr-kardi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zanderix-Fajne zdjęcie-to zaciekawienie obiektywem na drugim to w związku z godami? pzdr-kardi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Takiego dzisiaj zwierza upolowalem;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Witam-kolego @Pampuch-są zdjęcie ,które rozpoczynają pewną opowieść-to jezioro okazało się rybne?(widzę,że bywamy w podobnych okolicznościach przyrody)pzdr-kardi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Dwa tygodnie dokarmiania kurczakiem i kolega trochę się do mnie przyzwyczaił Zdjęcia robione Canonem 50D ze starym Zeissem 135mm F/3,5 pod M42Teraz jest trochę zmechacony bo aktualnie zrzuca zimową sierść, ale za jakiś miesiąc powinien już się lepiej prezentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi