Włóczykij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregorxix Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Ciekawe ubarwienie, wygląda trochę jak szakal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Tak jak napisałem, jak do końca zmieni futro z zimowego na letnie, będzie się lepiej prezentował, a że zaprzyjaźniliśmy się trochę to okazji do zdjęć powinno być jeszcze kilka. Lisek mieszka niecałe 0,5 km od mojego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Tylko go nie spaś tymi kurczakami. Ujęcia bardzo fajne, jak będziesz miał zdjęcia w ładniejszej szacie to z chęcią obejrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 No to teraz już się nie odczepi, ale fajnie. Lisy szybko się oswajają, jeden kolega kiedyś szedł za mną od brzegu Wisły do wału, aż się oglądałem żeby mnie w kostkę nie dziabnął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Mam nadzieję że już niedługo ten mój będzie miał podobne umaszczenie. A tymczasem z dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Szkoda, ze tla lepszego nie ma tam, jak go dokarmiasz to az sie prosi popracowac troche nad tym elementem. A tymczasem taka bierdoneczka wczoraj spotkana: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Tła fajnego trochę jest, a w razie potrzeby mogę co nieco pozmieniać w krajobrazie bo to zamknięty teren po przemysłowy. Na ostatnim zdjęciu z przedwczoraj stoi na wylocie alejki nad którą właśnie tworzy się niski tunel z roślinności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Takie tam fotki z jesieni znad mojego ulubionego parkowego stawku robione telefonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Barwa autentyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Górna Narew Była górna to i dolna musi być... Dolna Narew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Zaspokoi ktoś moją ciekawość co to za indywiduum - pierwszy raz spotkałem na swych ścieżkach ową niebieskowość. PZDRZanderix 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 A moze to zmutowana mrowka? Nazarla sie zywnosci genetycznie zmodyfikowanej..? <_< Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 A moze to zmutowana mrowka? Nazarla sie zywnosci genetycznie zmodyfikowanej..? <_< Gumo A całkiem możliwe , na myśl mi przyszło nawet napromieniowanie - bo to blisko granicy sowieckiej było PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Wylinka ważek to bardzo ciekawe zjawisko (niestety zalapalem sie na sam koniec), ponizej wazka kilka chwil po wylince: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Wybiera się sójka za morze, ale wybrać się nie może Bardzo ładna sójka @Gumo. Dawno nie byłem w lesie i nie słyszałem odgłosów sójki, a to sympatyczna gaduła. Potrafi naśladować różne odgłosy jak gwarek i papugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Ja jej nie slyszalem, byla zbyt przerazona ta stonka ludzka by myslec o czym innym jak o ucieczce... Tez rzadko bywam w lesie....prawdziwym lesie.... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 @Zanderix, to Oleica krówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjpol Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Okolice Gdańska .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Ciekawe ujęcie,podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Ostatni wypad z wedka bez sukcesow, ale aparat nie zawiodl i takie dwie osobliwosci owadzie napotkalem: p.s. Kazdy ma juz Sójke, mam i ja;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zaspokoi ktoś moją ciekawość co to za indywiduum - pierwszy raz spotkałem na swych ścieżkach ową niebieskowość. PZDRZanderixOleica piaskowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 To i ja wrzucę widoczek na Dunajec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Ładny ten Dunajec, to zapewne odcinek poniżej Rożnowa/Czchowa, prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi