Maciek1 Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Król bieszczadzkich lasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laredo Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 @nyny chylę czoła przed Tobą i twoimi umiejętnościami obsługiwania się aparatem. Genialne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Wszystko fajnie ale....czyzby trzeba bylo sie juz szykowac..? Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 (edytowane) Dawno nic nie zapodawalem, to takie trzy wspomnienia z makro sezonu:Troche jakosc obcielo wiec klikac do oporu po wieksze. pozdro Edytowane 6 Listopada 2012 przez nyny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 To może i ja wkleję jakieś wspomnienie lata...Majówka przysiadła się na kiju - grzech nie pstryknąć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 @nyny, masz może w sieci jakąś galerię, na której zebrane są wszystkie Twoje fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 (edytowane) @nyny, masz może w sieci jakąś galerię, na której zebrane są wszystkie Twoje fotki?Mam, ale dawno nie aktualizowalem, nie mam czasu za bardzo:( Ponizej masz link:http://www.michalak2...nyny/index.html pozdro Edytowane 14 Listopada 2012 przez nyny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Nyny zajebiaszcze te foty w Twojej galerii . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laredo Opublikowano 16 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 tak - zdecydowanie, niesamowity talent do robienia fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 (edytowane) THXPrzy okazji testowania nowego nabytku wyskoczylem sobie w teren;)Cos forum detal zmasakrowalo, lepiej klikac w zdjecie na pelny ekran - zupelnie inna jakosc 1. 2. 3. pozdro Edytowane 22 Listopada 2012 przez nyny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 To i ja dorzucę zdjęcie ptaszka niestety ,zdjęcie robione z bardzo daleka a i sprzęt nie pierwszej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 A ja już tęsknię za wiosną, kiedy można pisklaki zobaczyć... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Janusz, a mowilam spieprzajmy stad...a teraz patrz idioto, znowu plyna nam straszyc... Gumo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Pełen zapału, spakowałem się błyskawicznie, z mocnym postanowieniem: dość grzania dupy w fotelu.Jadę. A tuuuuuu........... Nawet nie niespodzianka .Zima o tej porze roku, to raczej rzecz typowa. Nie mniej, czułem się nieco oszukany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 @popper: przynajmniej sobie fajne widoczki uwieczniles pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 (edytowane) Waldek świder trzeba było zabrać sobą.Fotki miodzio . Edytowane 3 Grudnia 2012 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angler1212 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 (edytowane) Ponizej masz link:http://www.michalak2...nyny/index.html pozdro Te fotki Makro są PIĘKNE. Edytowane 3 Grudnia 2012 przez angler1212 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centrogres Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 THXPrzy okazji testowania nowego nabytku wyskoczylem sobie w teren;)Cos forum detal zmasakrowalo, lepiej klikac w zdjecie na pelny ekran - zupelnie inna jakosc 1. 2. 3. pozdro Piękne zdjęcia ,pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 troche przyrody:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 18 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 A tu mi pan zaiponowal tymi kaczuszkami .Fajne, fajne .pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Taki ptok przypozowal wczoraj nad woda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laredo Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 @Gugcio - twój ptok co pozował ci nad wodą to wg mnie Bernikla Białolica , mało kiedy występuje sama pewno gdzieś w okolicy była reszta jej stada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Przyroda może nie tak dosłownie jak na powyższych fotkach, ale CHYBA udało się uchwycić klimacik chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi