nyny Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Dzieki.Ostatnio testowalem sobie sprzecik Olympusa i takie cos udalo mi sie popelnic: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Pytanie do zarządu: Dlaczego kolega nyny koło swojego nicku nie ma statusu -fotograficy-?Wydaje mi się że fotami zamieszczanymi na forum zasłużył na takie wyróżnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Nyny, fajna czubatka, to chyba moja ulubiona sikora. Gdzie ją ustrzeliłeś, gdzieś na nizinach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 (edytowane) Dzieki,Czubatka to w moim prywatnym rankingu jeden z pieciu najpiekniejszych naszych ptakow.Ta konkretna akurat ustrzelilem w lasach niedaleko Bydgoszczy pozdro Edytowane 16 Marca 2013 przez nyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Na razie jupiter ... Zbieram na armatę 500 mm (x1,6). pod m 42 bo dalej są fajniejsze zwierzaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 22 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 Tej zimy nad rzeką miałem małą arenę z ptakami drapieżnymi. Jeśli ktoś chce zobaczyć jak zmagałem się z jastrzębiami gołębiarzami i myszołowami to zapraszam:)http://www.youtube.com/watch?v=iOXilzR6yUk&list=UUzGM-zDey_i04ZLjsUooXYg&index=3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Pięknie Łukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Super film gratuluję wytrwałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Bardzo sympatyczna realizacja, "semi profesjonalnie" za to z dużym wdziękiem skonstruowany film .Gratuluje pasji i życzę nowych sukcesów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Pikny film Ja jako, ze zdjecia preferuje to zapodam cos w podobnym zimowym klimacie Trznadel: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Dzieki,Czubatka to w moim prywatnym rankingu jeden z pieciu najpiekniejszych naszych ptakow.Ta konkretna akurat ustrzelilem w lasach niedaleko Bydgoszczy pozdrook, gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Super filmik obejrzałem go z wielką przyjemnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Pięknie Łukasz.Gratulacje!!! Miejmy nadzieję, że to nie ostatni,że coś w tym stylu jeszcze zobaczymy. Wytrwałości przy następnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Tak wygląda na dzień dzisiejszy pobocze drogi w lini prostej 300m od mego domu, a od kilku dni mamy już słoneczko.O wiośnie to już nie wspomnę.Zdjęcie z tel.,a RAV 4 dla porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Zbigniewie z Jedwabnego , czy ten "Koreańczyk" ma się kojarzyć z polską przyrodą? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Zbigniewie z Jedwabnego , czy ten "Koreańczyk" ma się kojarzyć z polską przyrodą? .robert67 Rav 4 to nie "Koreańczyk",a "Japończyk".Tym zdjęciem chciałem przekazać to ,że mamy końec marca,a śniegu na poboczu na 2m.Samochód jako odnośnik dla porównania,wys.auta 172cm,a śniegu jeszcze więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 30 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 (edytowane) robert67 Rav 4 to nie "Koreańczyk",a "Japończyk".Tym zdjęciem chciałem przekazać to ,że mamy końec marca,a śniegu na poboczu na 2m.Samochód jako odnośnik dla porównania,wys.auta 172cm,a śniegu jeszcze więcej.A widzisz !! , prawie od razu (po napisaniu uwagi) pomyślałem "coś jest nie tak" . Jednak Japończyk . Edytowane 30 Marca 2013 przez robert67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Wiosna idzie. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro69 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Witam, to moi Świąteczni goście..., zima powoduje,że wyzbyte lęku przychodzą pod sam dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Solina mieiscowoś Zawóz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Bieszczadzki bociek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 A tu nasz dobry znajomy z nad wody I ptaki o niesamowitym krzyku, który budzi wiosnę Jeśli ktoś chce zobaczyć kilka chwil, które udało mi się spędzić z tymi pięknymi ptakami, to zapraszam. http://www.youtube.com/watch?v=bQNCL2iLrFo&list=UUzGM-zDey_i04ZLjsUooXYg&index=6 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Brawo. Zrobiłeś ten film bardzo profesjonalnie. Z przyjemnością go obejrzałem. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Świetna realizacja, powoli staję się kibicem Twoich produkcji . Szczególnie kiedy, tereny na których pracujesz są mi znajome i bliskie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Z. Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Myszołowy z soboty , trochę nie ostre ale dopiero zaczynam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi