wujek Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Brawo dla Kokosza, chociaż jak napisałem obszar mocno się zawężył, ale i tak masz moje uznanie i szacunek . Do wyboru był strzyżyk i raniuszek, remiz zupełnie inaczej umiejscawia gniazdo i ogólnie inaczej wygląda. Gniazdo raniuszka to małe dzieło ptasiej sztuki, kamuflaż jest niesamowity. Mimo że zwracam uwagę na przyrodę i widziałem to gniazdo nie zorientowałem się że to gniazdo. Myślałem że to jakieś zgrubienie na pnączach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Brawo dla Kokosza, chociaż jak napisałem obszar mocno się zawężył, ale i tak masz moje uznanie i szacunek . Do wyboru był strzyżyk i raniuszek, remiz zupełnie inaczej umiejscawia gniazdo i ogólnie inaczej wygląda. Gniazdo raniuszka to małe dzieło ptasiej sztuki, kamuflaż jest niesamowity. Mimo że zwracam uwagę na przyrodę i widziałem to gniazdo nie zorientowałem się że to gniazdo. Myślałem że to jakieś zgrubienie na pnączach.Teraz to się nie wykręcaj tylko z wobków wyskakuj kolega zgadł więc nagroda musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Brawo dla Kokosza, chociaż jak napisałem obszar mocno się zawężył, ale i tak masz moje uznanie i szacunek . I przy tym pozostańmy Super zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 To sie spoznilem z odpowiedzia, zarobiony ostatnio i nie bylo czasu na foruma Raniuszka gniazdo widzialem 2 razy w zyciu na zywca Dobra zeby nie bylo bo to watek ze zdjeciami. pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 14 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 To sie spoznilem z odpowiedzia, zarobiony ostatnio i nie bylo czasu na foruma Raniuszka gniazdo widzialem 2 razy w zyciu na zywca Dobra zeby nie bylo bo to watek ze zdjeciami. pozdroTwoje zdjęcia są tak dobre, że już zaczyna się to robić nudne. Warto tu zaglądać właśnie dla tego wątku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Właśnie wróciłem z ryb, i oto wynik: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Jednym słowem wielki ch.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 5 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Jednym słowem wielki ch.... :lol: . Chyba muchomor bezwstydny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Takiego oto pająka przyłapałem na starym pomoście, wygrzewającego się niczym jaszczur. Może ktoś wie co to dokładnie za model ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 nie wiem ale dobry by był jako przynęta na klenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Takiego oto pająka przyłapałem na starym pomoście, wygrzewającego się niczym jaszczur. Może ktoś wie co to dokładnie za model ?Głowy nie dam, ale to chyba Bagnik Przybrzeżny, kawał pająka jak na nasze realia. Piszą, że potrafi wszamać ciernika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Mialeś rację Darku.Niezly z niego rzezimieszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Wrzucę jako ciekawostkę.http://www.sadistic.pl/najciekawsze-pajaki-jakie-mozna-spotkac-w-polsce-vt204147.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Wrzucę jako ciekawostkę.http://www.sadistic.pl/najciekawsze-pajaki-jakie-mozna-spotkac-w-polsce-vt204147.htmO motyla noga!! Śliczne te zwierzaki. Zdjęcia również powalające. THX Dagon za link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 8 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Ciekawe są też opisy niektórych jadowitych bestyjek, nawet nie wiedziałem, że gadziny tak boleśnie gryzą, jeśli faktycznie porównywalnie do szerszenia (a wiem jak to boli) to można arachnofobii dostać od takiej wiedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pretorian297 Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Witam wszystkich .........to i Ja sobie pozwole wkleić taką ciekawostke Ptaszka co to sie nauczył że i Obiad Dowożą za darmoszke........................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laredo Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 ten ptak na darmowej stołówce to zięba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Z rybami u mnie slabizna, wiec jak nie biora to sobie foce.Dzisiaj zapodam takie tam zblizenia: Szablak: Karłątek: pozdro 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Klasa @nyny!Miło ogląda się Twoje prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Z rybami u mnie slabizna, wiec jak nie biora to sobie foce.Dzisiaj zapodam takie tam zblizenia: ......... Karłątek: pozdroTakiego spotkać w ciemnym zaułku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Piękne fotki.., a może tak jakiegoś większego zwierza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomislawus Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Z rybami u mnie slabizna, wiec jak nie biora to sobie foce.Dzisiaj zapodam takie tam zblizenia: Szablak: Karłątek: pozdroCo to za obiektyw przy pierwszej focie? Musze go mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Co to za obiektyw przy pierwszej focie? Musze go mieć Akurat tutaj byl do D7k zapiety Nikkor 105VR plus raynox MSN202. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi