Franc Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Nynybardzo fajne zdjęcia robisz , miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watykanczyk Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Ale piękne foty. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 O taki jeden z miliona broniących pstrągowych tajemnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Cos posucha Panowie w watku Czas rozruszac... pozdro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Nyny, trochę się musisz nałazić po tych łąkach żeby trafić coś ciekawego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 nyny -mistrzostwo swiata .Jakosc przerazajaca .pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) Na telefonie ładniej wygląda . W trakcie posiłku Edytowane 5 Września 2013 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Panowie graty, ten obiektyw makro super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Archiwalne sprzed 2-3 lat też można wrzucać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pretorian297 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) To i Ja sobie pozwole wstawić kilka Fotek , historia wydarzyła sie w czoraj tzn 04.09.13r Warta i jej mieszkańcy Myszki Polne.Podkarmiłem Jedną a już za chwilke było ich mnóstwo ale tylko Jedna była tak śmiała że wchodziła do puszki , nawet kiedy położyłem Puche na fotel , potrafiła sie wskrobać zrzucić dekielek którym przykryłem wieczko puszki , Taka Mała Cwaniara......Szkoda że nie można wstawić filmiku , nagrałem tą małą cwaniare..... Część 1 Nawet nie pomyślałem że tak można ( Człek sie całe życie Uczy no .........) Część 2 Edytowane 6 Września 2013 przez pretorian297 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 To i Ja sobie pozwole wstawić kilka Fotek , historia wydarzyła sie w czoraj tzn 04.09.13r Warta i jej mieszkańcy Myszki Polne.Podkarmiłem Jedną a już za chwilke było ich mnóstwo ale tylko Jedna była tak śmiała że wchodziła do puszki , nawet kiedy położyłem Puche na fotel , potrafiła sie wskrobać zrzucić dekielek którym przykryłem wieczko puszki , Taka Mała Cwaniara......Szkoda że nie można wstawić filmiku , nagrałem tą małą cwaniare.....wstaw folmik na YT a tu tylko podlinkuj - wyjdzie na to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Grzybów nie stwierdzono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 ładnie ubarwiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Nie biorą klenie, focę jelenie :-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Nie biorą klenie, focę jelenie :-) Bo kijek masz do du..y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Ha ha ha, zazdrościsz bo w robocie musisz siedzieć! Spoko Paweł, ukręci się coś w pracowni na wiosnę to zobaczymy... Koniec OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Z takim kolegom łowiłem dziś około 40 min I taka zaskoczona koleżanka przez szybę samochodu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Piotrek ,przyznaj że świerszcza sam zrobiłeś i teraz się chwalisz że niby to żywy Lichy z Ciebie zwiadowca , panienka z dolnego foto patrzy jak by Cię jednak zauważyła ,czy ustawiałeś sobie ją do foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Tak ona jest wypchana pewnie że zauważyła przejeżdzałem autem jakieś 30m od niej a stała w otwartym terenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 (edytowane) Wrzucę kilka fotek jeleni, a co tam... ryby mnie ostatnio omijają, jelenie podchodzą :-) Edytowane 5 Października 2013 przez Jano 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 UUUUUUUUUUUUU piękna fota ,o tym osobniku z foty nie wspomnę ,piękny byk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 No to ja troszkę skromniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Nie gadaj też fajno,jak sobie kupię nową zabawkę to też spróbuję coś ustrzelić .........tylko obiektywem rzecz jasna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 niezłe jelenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Tu zeszłoroczna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi