Jano Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 :-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 :-)Piękne zdjęcie. Gratuluje strzału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Kochane BOBRY nad Sanem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laredo Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 (edytowane) Wczoraj - na jednym ze śląskich parkowych stawów. Szkoda że nie zmieściła się cała bo nie wiem czemu ale bardzo podoba mi się ta fotka. Edytowane 16 Października 2013 przez laredo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Z dzisiejszej wyprawy z moją córcią Alicją 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1b Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Takiego koleżkę spotkałem ostatnio nad Wisłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obroncamrowek Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Trochę nie trafiłem z ostrością, ale emocje panowie, emocje hihi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 pierwsze kaczkowe zdjęcie najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2013 Widzę prawie wszystkie możliwe "żyjątka", czekam aż ktoś wstawi jakiś smaczek w postaci np. żubra albo innego rzadko pokazującego się zwierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekM Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 (edytowane) To ja wrzuce fote takiego zwierza, Edytowane 9 Listopada 2013 przez DarekM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Rozumiem, że na jego grzbiecie dojeżdżaliście na łowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekM Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Rozumiem, że na jego grzbiecie dojeżdżaliście na łowisko Tak ten wielbłąd jest w zagrodzie przy pewnej scieżce rowerowej którą podążam na ryby.Pierwszy raz troche się zdziwiłem jak go zobaczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 To widzę, że macie kolorową okolicę - tylko wypatrywać strusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 leśna fotkę mam ochotę "ukraść" sobie na pulpit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Śmiało jak chcesz mogę puścić oryginał - podaj @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Ja poproszę witeknowak@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Mówisz i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 :-) Piękny byk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 To widzę, że macie kolorową okolicę - tylko wypatrywać strusi Przy potoku Lesk (dopływ Bobru) była/jest(?) hodowla strusi afrykańskich. Klimat przedni, zwłaszcza jeszce jak łaziły, po śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Śmiało jak chcesz mogę puścić oryginał - podaj @ raydair@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Poleciało do Ciebie Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 super foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Dzięki ale ja tylko byłem w odpowiednim miejscu o odpowiedniej porze - to przyroda sama "namalowała" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 (edytowane) Bobry w akcji I jeszcze jedno... moje ulubione Edytowane 25 Listopada 2013 przez Pawelek55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi