EMMS Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 W Gdańsku jeszcze trochę brakuje do takich widoków ale też życie się budzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Dzisiejszy wędkarsko fotograficzny rekonesans 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 c.d. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Żaba wygląda jakby zupełnie nic sobie nie robiła z sesji foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Bo to mój nowy wobler wygląda jak zywy co nie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ta trawka po prawej to rozumiem antisnag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 No baaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 kilka widoczków z ostatniej wyprawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Miejscówki śmierdzące rybą, a w rzeczywistości tylko "śmierdziały" czy obdarzyły jakąś zdobyczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Z tym trochę gorzej... Jedno wyjście do Instincta było, jednak po krótkim holu było po zawodach. Niemniej jednak mimo, że Przeciwnicy nie chcieli podejmować walki, nacieszyłem troszkę oczy i uszy.Poobcowałem z rzeczką napawając się szumem przemykającej wśród zwalonych drzew wody, klangorem żurawi, widok lisa na kilku metrach obok penetrującego swoje terytorium też miło zaskoczył.Wiosna za pasem mimo spowijającej jeszcze ,,moją" rzeczke, szarości drzew i żółci traw rosnących nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Na na pewno narzekać nie możesz, ale w takiej scenerii trafić ładną rybę - marzenie Jutro postaram się wrzucić wiosenne kadry z mojej okolicy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udało się spotkać w tej dziczy z Kleniuchem, podklejony w wątku Klenie 2014...Woda ma potencjał, jednak bardzo ciężko podejść do interesujących miejsc brzegiem. Gdy woda jeszcze troszke opadnie wskoczę w śpiochy, ruszę wodą. Kilka widoczków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenobiusz Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) wiosna na kwitnąco Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez zenobiusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Na moich rewirach wiosna też pełną gębą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Tak po spacerze i obiadku... Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Po spacerze i obiadku brakuje jeszcze tylko zdjęcia kufla z piwem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 (edytowane) Widze, ze wszedzie sie po malu przyroda budzi do zycia U mnie rowniez. 1. 2. 3. pozdro Edytowane 29 Kwietnia 2014 przez nyny 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Nyny jak zwykle - utrzymuje Swój poziom, prosimy jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 ... i po weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Nyny jak zwykle - utrzymuje Swój poziom, prosimy jeszcze... Dzieki. Nie chce przynudzac;)Coprawda u mnie slabo z rybami bo cos nie mam farta w tym sezonie, ale za to sobie z aparatem nadrabiam W takim razie jeszcze jedna mala wrzuta: pozdro 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Ptaszynki z Majówki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 nyny, naprawdę majstersztyk! Dosłownie mikrokosmos! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Też kilka z weekendu majowego. Parka: Samica z młodymi: U nas rzadkość (chyba, że w ogrodach zoologicznych): Mała zagadka ;-) Jakie kaczory są na zdjęciu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 U góry po prawej to samiec nurogęsia. Pozostałych niestety na tej fotce nie mogę rozróżnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi