czaro73 Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Parę fotek z majowego weekendu : 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 (edytowane) Jak sie zapomni kolowrotkow z domu (notabene swiezo naladowanych zapasowych baterii do aparatu rowniez), to trzeba sobie inne zajecie nad woda znalesc. Jako ze zawsze mam nad woda aparat, to by wyjazd nie byl na marne postanowilem poszukac jakis zywych stworzen do obfotografowania. I na resztkach baterii udalo mi sie ustrzelic przeobrazenia wazek:) pozdro Edytowane 14 Maja 2014 przez nyny 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Normalnie Alieny jakieś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 (edytowane) U góry po prawej to samiec nurogęsia. Pozostałych niestety na tej fotce nie mogę rozróżnić.To jeden trafiony. :-) Zostaje jeszcze ten po lewej, bo toto poniżej to pani do niego ;-) Edytowane 14 Maja 2014 przez Kokosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panczo100 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 WitamTo moje pierwsze zdjęcie na forum proszę o komentarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Ostrosć miała taka być, czy tak wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Tu wędkarze, nie krytycy sztuki... Mnie ten malarsko - impresjonistyczny efekt się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Malarsko jak najbardziej; a krytykiem, Bogu dzięki!, nigdy zostać bym nie chciał Zapytałem, bo chciałem wiedzieć, czy efekt był zamierzony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korektor98 Opublikowano 24 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 To może i ja dorzucę coś od siebie Takie coś udało mi się pstryknąć w środku lasu, na schodach prowadzących nad jezioro... ...i na łące... ...a także przy polnej drodze... ...oraz oczywiście nad wodą PozdrawiamMichał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Trzecie od dołu , ciekawie ze światłami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korektor98 Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Miło, że kogoś zaciekawiło moje zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Żagiew ruda (Aeshna isoceles) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Szklarka zielona (Cordulia aenea) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 (edytowane) Szklarka zielona (Cordulia aenea)Niezły snajper z Ciebie. Fajne PSI dzięki za tą Szklarkę zieloną. Człowiek się uchy całe życie. To prawda. Edytowane 29 Maja 2014 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Może znajdują się tu jacyś ważkolubowie i będą w stanie rozpoznać po wylince czy jest to Miedziopierś metaliczna (Somatochlora metallica) czy Szklarka zielona (Cordulia aenea) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 30 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Też kilka z weekendu majowego. Parka: Samica z młodymi: U nas rzadkość (chyba, że w ogrodach zoologicznych): Mała zagadka ;-) Jakie kaczory są na zdjęciu? Na fotkach są Tracze Nurogęsie, Łyska, Hełmiatki (raz widziałem dziką), na dolnym zdjęciu samiec czernicy, tyłem Łyska lub samica Czernicy i ten co tokuje to stawiam na Tracza Nurogęsia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Ważka czteroplama (Libellula quadrimaculata) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Na fotkach są Tracze Nurogęsie, Łyska, Hełmiatki (raz widziałem dziką), na dolnym zdjęciu samiec czernicy, tyłem Łyska lub samica Czernicy i ten co tokuje to stawiam na Tracza Nurogęsia. No to mamy "po razie", piszę o niegdysiejszym zdjęciu gniazda raniuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2014 A takie oto mnie ,,helikoptery" atakowały:-)Chyba nieźle się kamufluje jak pasowały im te moje ,,miejscówki"Po kilka razy wracały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 (edytowane) To Ty nic nie wiesz ...??? To są drony U.S. Army Edytowane 12 Czerwca 2014 przez Pawelek55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 W locie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Tu jeszcze człowiek nic nie zrobił złego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi