Dagon Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Nie da się nie zauważyć, że ostatnio w Twoich zdjęciach króluje dość mocno tematyka dla Imago. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Hehe, nie da się też ukryć że to nie codzienny widok a bynajmniej nie wtegy gdy jesteśmy ze sprzetem foto. Takich zdjęć jest jednak niewiele w kolekcji makro.ps. fotki jak fotki bez żadnych sugestii ;) pozdro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Fotka zrobiona tel. Rusałka pawik 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Rusałka fajna - wygląda jakby wklejona na tą dłoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Zamienie swoją lustrzanke na telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Standardowe takie tam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 To był fajny dzień 2z10-ciu, jak w teleturnieju 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Standardowe takie tam Epicki ten dmuchawiec, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Dzięki, czasami przyjdzie jakiś pomysł z innej beczki... chodź zapewne jest wiele takich zdjęć. standardowo z pogoni po łąkach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 z wakacyjnych wypraw na mój ,,mały Poligon"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Faktycznie to poligon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) Alek X - ale zapachniało pstrągiem Edytowane 22 Października 2014 przez KwaQ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 To nizinna rzeczka, Kleniem i Brzaną pachnąca...:-)Piękny ciek, bardzo trudne łowisko.Ciężko jakkolwiek podejść na odpowiednią odległość, zresztą, po co gadać jak widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Dlatego najelpiej byłoby wystąpić w full comou jak marines, tylko wtedy łowienie byłoby trudne technicznie Swoją drogą, piękna rzeczka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Fakt, trzeba nieźle się maskować...W tym sezonie troszkę zaniedbałem Ją na rzecz Narwi.Ale jak już tam ruszam to pomagam sobie czymś takowym: http://www.decathlon.pl/koszulka-myliwska-dugi-rkaw-mska-taiga300-kamo-gr-id_8282866.html http://www.decathlon.pl/koszulka-myliwska-dugi-rkaw-mska-steppe300-kamo-gr-id_8282867.html http://www.decathlon.pl/kominiarka-myliwska-steppe300-kamo-gr-id_8282779.html http://www.decathlon.pl/czapka-actikam-300-id_8314740.html Do tego kamizela w real tree, a na niej to co w oryginale jest błyszczące- nie jest błyszczące Bywając tam, nie raz przy ,,dogodnym" wietrze, spotykałem się z lisami, kaczkami,sarnami, łosiami, żurawiami.Podchodziły dosłownie na kilka metrów, nie zwietrzając mnie w swoim pobliżu.Znaczy to, że chyba kamuflaż mój jest ok, albo zwierzyna którą napotkałem była wściekła Rzeka ta jest na ,,moim" odcinku nieuregulowana, dziko wije się wśród łąk i lasów.Nikt tam nie łowi, bo warunki są jakie są- widać na zdjęciach... Dziewiczy teren.A same łowy to dosłownie polowanie z przyczajki.Klimatyczne miejsce.Jego woń, widoki, odgłosy zwierzyny tam bytującej- tego nie da się opisać słowami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Są jeszcze piękne "dziewicze" miejsca w naszym kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Fakt, trzeba nieźle się maskować...W tym sezonie troszkę zaniedbałem Ją na rzecz Narwi.Ale jak już tam ruszam to pomagam sobie czymś takowym: http://www.decathlon.pl/koszulka-myliwska-dugi-rkaw-mska-taiga300-kamo-gr-id_8282866.html http://www.decathlon.pl/koszulka-myliwska-dugi-rkaw-mska-steppe300-kamo-gr-id_8282867.html http://www.decathlon.pl/kominiarka-myliwska-steppe300-kamo-gr-id_8282779.html http://www.decathlon.pl/czapka-actikam-300-id_8314740.html Do tego kamizela w real tree, a na niej to co w oryginale jest błyszczące- nie jest błyszczące Bywając tam, nie raz przy ,,dogodnym" wietrze, spotykałem się z lisami, kaczkami,sarnami, łosiami, żurawiami.Podchodziły dosłownie na kilka metrów, nie zwietrzając mnie w swoim pobliżu.Znaczy to, że chyba kamuflaż mój jest ok, albo zwierzyna którą napotkałem była wściekła Rzeka ta jest na ,,moim" odcinku nieuregulowana, dziko wije się wśród łąk i lasów.Nikt tam nie łowi, bo warunki są jakie są- widać na zdjęciach... Dziewiczy teren.A same łowy to dosłownie polowanie z przyczajki.Klimatyczne miejsce.Jego woń, widoki, odgłosy zwierzyny tam bytującej- tego nie da się opisać słowami...To tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Gwiazda nie chce zejść z wakacyjnego wybiegu ...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 (edytowane) Trochę tu ciasno ...!!! Edytowane 26 Października 2014 przez Zyga102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 (edytowane) Zestaw podręczny ...!!! Edytowane 26 Października 2014 przez Zyga102 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Fajny patent na taki zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Cztery ulubione zdjęcia z tego sezonu wszystko robione telefonem, więc jakość nie powala 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KwaQ Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi