robert67 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 ....kolego mam duże wątpliwości czy ta pierwsza fotka pasuje do tego wątku....czy forum przemyśl temat Mam obawy o oba te "obrazki" .O ile pierwszy nie pozostawia wątpliwości, prezentacja ryby na drugim jest zwyczajnie nędzna.W kazdym razie znowu się pomyliłem. Po wcześniejszych fotkach pomyślałem, iż mamy "przyjemność" z człowiekiem wrażliwym na piękno przyrody itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Rybka też była, Wolga październik 2012........super .................piekne fotki ...................no pozazdroscic .......................jakze mnie sie podobuja ................................jaki profs ..............Dla rownowagi dodam od siebie tez fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 ........super .................piekne fotki ...................no pozazdroscic .......................jakze mnie sie podobuja ................................jaki profs ..............Dla rownowagi dodam od siebie tez fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sportfishing.pl Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 (edytowane) Fotka z cyklu "Rzeź niewiniątek"....z albumu "Mięsiarskie eldorado"......czy k......a co???????????? ....kolego mam duże wątpliwości czy ta pierwsza fotka pasuje do tego wątku....czy forum przemyśl tematDelta Wołgi - największa delta rzeczna w Europie. Zaczyna się w miejscu oddzielenia od koryta Wołgi rękawy Бузан (46 km na północ od Astrachaniu) i liczy do 500 rękawów, przewodów i małych rzek. Podstawowe rękawa - Бузан, Бахтемир, Камызяк, Stara Wołga, Болда, Ахтуба, Кигач z nich судоходна Ахтуба). Tworzą systemy mniejszych cieków (o szerokości 30-40 m i przepływie wody mniej niż 50 metrów sześciennych na sekundę), stanowiących podstawę русловой sieci. W życie obniżenie poziomu morza Kaspijskiego powierzchni delty w ciągu ostatnich 130 lat wzrosła dziewięciokrotnie. Delta Wołga jak Norwegia czy Finlandia obfituje na ryby. I każdy może przyjechać kupić rozdzielczość i złapać do 100 kg ryb.Która wychowała się w czystej wodzie i nadaje się do jedzenia.Zrobić zapas dla swojej rodziny na cały rok.I tak samo jest z pokolenia na pokolenie.Mnie uczono, aby nie brać więcej niż możesz zjeść. P.s.Wszystkie ryby ,które łowię w Wiśle-wypuszczam, bo do jedzenia nie nadaje się.Przepraszam nikogo nie chciał obrazić tymi zdjęciami. Edytowane 19 Grudnia 2014 przez sportfishing.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 (edytowane) Ciekawe w sumie zderzenie... nasze C&R i kolega z ujęcia Wolgi... Edit: ujścia... ujścia... Wołgi. Edytowane 19 Grudnia 2014 przez AdasCzeski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Wszystko fajnie kolego, można zazdrościć (w pozytywnym sensie również) szczęścia jakiego zaznajesz w delcie Wołgi.Jedyny drobiazg jaki, zdaje się został tu pominięty to jak zwykle założenia portalu z jego regulaminem włącznie.Jeśli chodziło jedynie o pokazanie bogactwa jakie tam jeszcze istnieje to obawiam się, że do tej pory wstawiane foty mówiły za siebie.Czy potrzebny nam widok zapasów twojej zamrażarki ? Chyba nie . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 codziennie z rana ta trójka wpada do mnie na śniadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Co to za zanętą w siatce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 kule tłuszczowe do karmienia sikorek, choć i wrony się uwieszą 2zł w zoologicznym, 6zł za 3szt w lidlu i podobna cena w carrefour Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 A tak co do zwierzątek ... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Aż tak oswojone... Masz jakiś dar.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Ponoć "wiewiórka" po czesku, to "drewni kocur" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Nie , tylko lubię , ale jeśli chodzi o wiewióra to robiłem fotki żonie jak karmiła sikory a ten rudzielec myślał że go nie widzę to się przypomniał , tylko nie zmieścił się w GO .Aż tak oswojone... Masz jakiś dar.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Takie tam ,,małe stadko" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert M. Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 (edytowane) Kamil Z. wiewiórka po Czesku to Veverka I pochwalę się też swoimi pracami Jak nie biegam za rybkami to bawię się w makrofotografa, na początek coś co ma na pewno wielu fanów na forum Edytowane 11 Lutego 2015 przez Robert M. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Fajna jęteczka. A "drewni kocur" jakoś bardziej do mnie przemawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 To był raczej ,, nożni kocur ''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 To był raczej ,, nożni kocur ''."drewni" nie wyklucza "nożni" https://www.diki.pl/dictionary/picture/6921 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek_n Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Też coś do zwierzątek ... ...tylko zwierzątko zeszło mi z kadru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek_n Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Jednak łatwiej coś przy domu upolować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richad Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Wczoraj troszkę z nudów takie sobie zdjątka.W tym pierwszym zainteresowala mnie ta trawka zielona w głębi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Wiosna wreszcie wiosna . Piękne fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek_n Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 (edytowane) Jednak łatwiej coś przy domu upolować Zwłaszcza jak nie ucieka Edytowane 14 Marca 2015 przez wojtek_n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 (edytowane) Moi domownicy Edytowane 16 Marca 2015 przez tobiasz92 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi