wesol Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Jesień i Zima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 A ja miałem takiego towarzysza podczas łowów . Całkowicie ignorował moją osobę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zdjęcie z telefonu...także szału nie ma, ale samo spotkanie jak dla mnie bomba....szkoda że tak się odwrócił, że nie widać pręgowanego ogona... "W poszukiwaniu ślimaków - Szop Pracz nad Bzurą" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Kurde moja żona byłaby zachwycona:) Lubi te zwierzaki mimo że to pasożyty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 ..takie tam widoczki... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zakwit wód 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 ...i oby tylko takie zakwity były w naszych wodach.... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Był szop pracz, czas na papugi z nad Odry Ptaszysko wypatrzyłem nad rzeką, kilkaset metrów od zabudowań. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Znam miejsce w Polsce gdzie papuga latała kilka lat ... czerwona papuga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Był szop pracz, czas na papugi z nad Odry Ptaszysko wypatrzyłem nad rzeką, kilkaset metrów od zabudowań. Jak nad rzeką, to musi zimorodek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 byłem pierwszy raz w górach sklaistych. zdecydowanie budzą respekt. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Wycieczka? Będziesz łowił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 trochę łowie, ale tak naprawdę Kanada na razie fascynuje mnie widokami, wedrówkami. mało ciągnie mnie do wędek...pozdrówka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 A to szkoda bo wody macie tam przepiekne i pelne ryb. Bede u Was w lipcu gonil za muskie na Ottawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 nie ma czego, na ryby przyjdzie czas. jest tu ich naprawde dużo. ostationo wyskoczyłem z muchą na zebate. złowiłem kilkanascie w tym kilka naprawde dobrych.nie spieszę sie... nie uciekną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Rozumiem. Twardziel jestes. Mnie by reka strasznie swedziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 eeee, trochę już ryb w życiu złowiłem, w zasadzie moje jedyne marzenie to steelhead na muche, no ale tu trzeba sie wybrac do BC co przekłądając na warunki europejskie to już inny kraj ( z alberty 11 godzin autem)pewnie rusze na jesieni. na razie drepce w okolicy. w albercie też sa wielkie rzeki, przed którymi nalezy przyklęknąc... potęga.... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Krzysztof.Nie zrobiłbyś albumu swoich fotek? Widoki jak marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 eee tam album zaraz. myślę Waldek że w PL śą również niezgorsze...chociaż zupełnie inne. ja wychowany na tatrach tudziez alpach co chwile patrze i japę rozdzieram...jakoś inaczej to wszystko wygląda. pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Co tu widzicie?peacock bass jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 No właśnie. Nie tylko ja, jak przypuszczam, z chęcią bym choć przy takich fotach "japę rozdzierał" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 peacock bass jak nic Hehe, dokładnie, też mi te wariaty przypomina! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertm1966 Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Trzeba uważać żeby niewdepnąć 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Guniak czerwczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Młody ciernik z rzeki Wisły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi