MSZ-64 Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Strzebla potokowa z rzeki Soły. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 20 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Uciekając przed buszująca rapka, zawędrowała aż na brzeg.. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Mieszkaniec Morskiego Oka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 21 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 To ja wrzucę takie Norweskie klimaty też góry. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 23 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Rzeczka nizinna: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Kaczka krzyżówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 (edytowane) Zwierzyna z jeziora Boksze. Edytowane 29 Lipca 2015 przez anpart 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Cd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekM Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 (edytowane) Takie chmurki . Edytowane 30 Lipca 2015 przez DarekM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej1 Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 (edytowane) Pyrgun nazielny - 4 mm wielkości skakun, bardzo pospolity na każdej łące. Mucha plujka. Edytowane 30 Lipca 2015 przez Andrzej1 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Andrzej1, świetne zdjęcia, czym pstrykałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Ale kosmiczne te robale. Gratki za zdjęcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej1 Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 (edytowane) Andrzej1, świetne zdjęcia, czym pstrykałeś ?Dzięki Pstrykane Nikonem D5100 + Vivitar Vide Angle Close Focus 28/2,,8 (odwrotnie mocowany) + pierścienie pośrednie .Mucha to stack robiony też tym zestawem + sanki nastawcze + statyw i oczywiście lampa z dyfuzorem.Przez kilka lat się bawiłem w macro ale ostatnio jakoś zaniedbałem focenie na rzecz wędkarstwa To może jeszcze kilka pstryków tym razem modliszki pozowały - focone Nikonem D5100 + Tamron 90/2,8 Macro, Edytowane 31 Lipca 2015 przez Andrzej1 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Zarąbiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 To i ja wrzucę ze dwa ptaszki , a przy okazi może ktoś wie co to za ptaki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Dzisiejsza inwazja nad Kwisą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Pierwszy ptak to samiec Edredona a druki ptak to Słonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej1 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Przekupione zgodziły się pozować 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Jeszcze troche Norweskich klimatów 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Coś w temacie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 (edytowane) Ja chyba się za długo czaiłem i tylko tyle z węża zostało... A poważnie to musiał być kaban,wylinka miała koło metra i nie daleko znalazłem jeszcze ze 30cm . Edytowane 2 Sierpnia 2015 przez Sebalos 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Dzięki Pstrykane Nikonem D5100 + Vivitar Vide Angle Close Focus 28/2,,8 (odwrotnie mocowany) + pierścienie pośrednie .Mucha to stack robiony też tym zestawem + sanki nastawcze + statyw i oczywiście lampa z dyfuzorem.Przez kilka lat się bawiłem w macro ale ostatnio jakoś zaniedbałem focenie na rzecz wędkarstwa To może jeszcze kilka pstryków tym razem modliszki pozowały - focone Nikonem D5100 + Tamron 90/2,8 Macro,Przykład jak można... a można jak widać zrobić profesjonalną okładkę na niskobudżetowym sprzęcie Gratuluje talentu i zdejmuję czapkę P.S. Modliszka wymiata.... a booookeh bajeczka jak z takiego słoika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej1 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Przykład jak można... a można jak widać zrobić profesjonalną okładkę na niskobudżetowym sprzęcie Gratuluje talentu i zdejmuję czapkę P.S. Modliszka wymiata.... a booookeh bajeczka jak z takiego słoika Dziękuję To raczej upór niż talent bo najczęściej używanym narzędziem w moim makro jest .....kosz gdzie trafia duża ilość zdjęć Jeśli Was jeszcze nie zanudziłem tematem modliszek....to jeszcze kilka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Andrzej1, piękny jest ten mały świat w Twoim wydaniu. Ja trochę zmienię skalę Rzeka San. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej1 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 (edytowane) Dzięki Piękne miejsca pokazałeś !To i ja coś w większej skali wrzucę - wygrzebane z archiwum Dwa pierwsze to miejscowość Lainio w Laponi, trzecie Alandy a na czwartym Admirał i Władysławowo. Edytowane 5 Sierpnia 2015 przez Andrzej1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi