MSZ-64 Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Orzeł bielik krążył mi wczoraj nad głową podczas wędkowania nad rzeką Wisłą w Oświęcimiu i zanim wyciągnąłem aparat to udało mi się tylko takie zdjęcia.Widziałem go już kilkakrotnie wspaniały ptak nie spotykany dawniej na tym terenie i dlatego jego widok cieszy za każdym razem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Bielik ... nie orzeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Masz racje dawnia nazwa orzeł bielik a teraz tylko bielik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guzik679 Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrionn911 Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 WartaI jej mieszkaniec spod widocznych traw 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) . Edytowane 1 Listopada 2015 przez mansik 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Moje " zaklęte rewiry " 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Nowy mieszkaniec mojej piwniczki. Mam nadzieję że nie wychleje przez zimę moich nalewek. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Ładne fotki pany wrzucacie.Moje może nie tak ładne, ale za to ruchome Edytowane 14 Listopada 2015 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Z drogiego brzegu Kwisy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Kurczę , Michał , te Twoje grzybki w mikroskali to jak obraz Pandory z "Avatara" dosłownie ... Robi wrażenie , bomba ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander+ Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Sparecując któregoś razu...taki oto bardzo pożyteczny kolega stanął na mojej drodze... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topus12 Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Któregoś razu nad wodą znalazłem żywego minoga wyrzuconego na brzeg... miał farta. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 "Moja" rzeczka. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) Tomuś piękny ciur. Trudny technicznie...Czy coś tam pływa ? Edytowane 30 Listopada 2015 przez SandaczSudety 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Teraz pływa tam ta mamuśka. A i pstrąg słuszny się trafi. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlikowski Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) Kilka fotek z zasiadki. Stare dzieje Edytowane 30 Listopada 2015 przez pawlikowski 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Jesienne widoki, gdzieś w PL 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Czapla biała? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 @Pawlikowski. Odświeżymy budę i będzie więcej ciekawszych kadrów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Nie sądziłem że są takie ładne 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisni@ Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 (edytowane) Życiowe szlaki zaniosły mnie ostatnio do Irlandii. Muszę przyznać, że całkiem tu ładnie Cliffs of moher. Edytowane 8 Grudnia 2015 przez Wisni@ 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trouter Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Kilka fotek ode mnie: 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 12 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Mój prawie prywatny prawie koliber 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepccio Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Fotka mizerna, ale nieczęsto widuję dwie takie panie razem. Fotka z zeszłej zimy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi