MSZ-64 Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Śnieżyca wiosenna równie piękna jak śnieżyczka przebiśnieg już zakwitła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekc Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Z 26 lutego 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Fajne zdjęcie ....żeby tak jeszcze w kadrze znalazł się kawałek wody to byłoby idealnie ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 (edytowane) Fajne zdjęcie ....żeby tak jeszcze w kadrze znalazł się kawałek wody to byłoby idealnie ... Woda z prawej strony Ale specjalnie jej nie umiesciłem na zdjęciu. Te drzewka jakoś akurat mi podpasowały jeszcze fajnie światło padało. O : Edytowane 2 Marca 2016 przez MATIG 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Dzięcioł duży i dzięciołek. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Michał , wymiękam ... Twoj mikroświaty rozwalają system ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Ode mnie coś większego. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 To ja pokażę ptaka. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 To ja pokażę ptaka. Fajnego ptaka złapałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Las pełen przebiśniegów. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 No Michał coraz fajniejsze foty widzę , a światełko .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 No Michał coraz fajniejsze foty widzę , a światełko .......przez chwile sprzyjało Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Pogoda taka, że zamiast na rybki do lasu śmigam... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 O Panie, fantastyczne poroże! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 U mnie wróciła zima, a jeszcze kilka dni temu było już tak... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 (edytowane) Jeszcze takie ptaszki znalazłem. Edytowane 10 Marca 2016 przez Sebalos 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Praktycznie cały wolny czas w marcu spędzam w lesie.Nawet rybki schodzą na drugi plan ,to jedyny taki okres.Sezon obfituje w tym roku w poroża, mam około 20tu.Zaliczyłem bliskie spotkanie z wilkami ,które ucztowały przy zabity byku,oraz miałem okazję na żywo oglądać prowadzone przez nie polowanie.Foto nora wilków oraz parka 14taków 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milan Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Widzę, że dobrze się bawisz. Mnie marzy się znalezienie takiej wilczej kwatery, fotopułapki poszłyby w las Gratuluję spotkania z wilkami to jest coś niesamowitego, coś nie porównywalnego dla mnie z żadną złowioną dotychczas rybą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Wcześniej pisałem, że leśne wypady to zupełnie inne przeżycia i emocje a niżeli ryby.Człowiek czuje się bardziej zżyty z naturą, głównym celem moich obserwacji są jelenie byki .Wilków przybywa to i coraz częściej je spotykam,są sprytne i z reguły pierwsze mnie namierzą.Ostatnio kiedy wszedłem jak kończyły byka zerwały się, i po chwili jeden wrócił.Przyznam że lekko mnie zmroziło 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon1338 Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Szczupaki już poczuły wiosnę... 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 Wow..niezłe skalpy...i to w takiej ilości...Ja ilekroć rozglądam się po lesie to tylko "groszki"(czytaj kał) po zajacach widzę... ☺A żadnego poroża niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Bażant. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi