pisarz Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Piotrek a nie było tam jakichś "sarenek" ?? Niestety , ale widziałem wygniecioną trawę , ślad ich wcześniejszej obecności .Gdyby były , to pewnie piękno maków i chabrów tak by mnie nie zachwyciło . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 (edytowane) Bliskie spotkanie Bambi Leżała tak.... i zdążyłeś cyknąć foto ?? Edytowane 17 Czerwca 2016 przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper524 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Bambi Leżała tak.... i zdążyłeś cyknąć foto ?? Nawet dwa razy, później się wycofałem żeby za bardzo nie stresować zwierzaka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Łąka nad warszawską Wisłą . Zdjęcie zrobione spontanicznie i telefonem , po prostu zachwycił mnie ten widok , zwłaszcza że to niemal centrum praskiej strony Warszawy.Po prostu Claude Monet ...brakuj tylko kobiety z parasolką przeciwsłoneczną 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traperczłopa Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Taka sobie łopata łosia . Waga 25 kg 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 O rzesz ty...chciałbym zobaczyć tego łosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 18 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 Z łąkowej wyprawy.. Zapraszam rowniez na FB: https://www.facebook.com/bbbbbentre/ 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 24 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Trochę mokry zachód,okiem z łodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Z ostatniego wyjazdu... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 wodowanie... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Uff, spadł deszcz. Głębokie bieszczady . 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Takich towarzyszy mam od dłuższego czasu Sowy uszatki zrobiły sobie gniazdo jakieś 30 metrów od mojego domu i trójka takich rozbójników nie daje spać po nocach, drą się okrutnie. Zdjęcie sprzed 10 dni, teraz obrastają już w twarde pióra i ćwiczą latanie na coraz dalsze dystanse. 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 27 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2016 Mam takie 3 tylko że bliżej. W domowym ogrodzie na modrzewiu dają niesamowite koncerty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 (edytowane) ja własnie zmieniłem system na bezlusterkowaca. tutaj samyang 12mm. fajno się foci. wrażenia jak zenitem :-) Edytowane 4 Lipca 2016 przez peresada 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Tez zastanawiam się nad taką zmiana .... co wybrałeś dokładnie jeżeli to nie tajemnica ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Tez zastanawiam się nad taką zmiana .... co wybrałeś dokładnie jeżeli to nie tajemnica ?żadna, olympus om-d e-5IIfajowy aparacik. gabaryty i wygląd jak zenit, zdalny ze smartphona, uszczelniony. z manulanym samyangiem daje dużo radochy :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 (edytowane) Witam Krótki spływ na mazurach Krutynia .... Edytowane 22 Lipca 2016 przez woblerek48 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Zwinka okazała się wyjątkową modelką. Pozowała z odległości kilkunastu centymetrów i wcale nie uciekała 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 26 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2016 Pasikonik zielony. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-spin Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 czasem,gdy ryby nie biorą warto mieć aparat 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej1 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 czasem,gdy ryby nie biorą warto mieć aparat Stacki czy pojedyncze strzały? Piękne foty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam-spin Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Andrzej1-przeważnie stacki z kilku,kilkunastu klatek. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Kilka migawek z weekendowego Bugu 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi